Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Ιδρύθηκε Χριστιανοδημοκρατική Φοιτητική Δράση Θεσσαλίας


«Ήρθα να σας παρουσιάσω το όραμα μου, για ένα δημοκρατικό, ζωντανό Χριστιανοδημοκρατικό Κίνημα που όταν χρειαστεί θα μετατραπεί σε ένα πραγματικά ολοκληρωμένο και αδέσμευτο κόμμα, από νέους και νέες πίστη και αφοσίωση στα Ελληνικά Ορθόδοξα ιδανικά, με φλογισμένο νου και ζεστή, αλλά και ανοιχτά «μάτια και αυτιά», σε προτάσεις, σκέψεις και συνεργασίες που θα γίνουν οι μπροστάρηδες στον αγώνα, να στοχεύουν σε ένα κοινό στόχο. Να ξαναπάρουμε πίσω τον τόπο μας», είπε στην αρχή ο Νίκος Νικολόπουλος στους Χριστιανοδημοκράτες φοιτητές στην Λάρισα, ικανοποιώντας πρόσκληση που του απηύθυναν τριάντα και πλέον νέοι της Θεσσαλικής Ακαδημαϊκής κοινότητας, καθώς και τέσσερις καθηγητές.

Ο ανεξάρτητος Βουλευτής και συντονιστής του ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ Κινήματος Νίκος Νικολόπουλος, μιλώντας στον πρώτο πυρήνα Χριστιανοδημοκρατικής Φοιτητικής Δράσης Λάρισας τόνισε:

«Υπάρχει σήμερα ανάγκη περισσότερο από ποτέ, για την δημιουργία ενός κοινού μετώπου όλων των ελεύθερων, των πατριωτών πολιτών, με κοινό στόχο την διαφυγή της χώρας από την μέγγενη των μνημονίων της υποτέλειας, της αδικίας και της φτώχειας.

Για αυτό τον εθνικό στόχο πολιτικοί και πολίτες από όλους τους δημοκρατικούς χώρους μπορούμε και πρέπει σήμερα να βρεθούμε όλοι οι πατριώτες κάτω από μία και μόνο σημαία.
Την Ελληνική!»

Ο παραιτηθείς Υφυπουργός Εργασίας Νίκος Νικολόπουλος αφού επί τρίωρο άκουσε με προσοχή τις απόψεις όλων των νέων κλείνοντας είπε :

«Τώρα που η ανεργία στην χώρα αγγίζει το 1/3 του πληθυσμού και η χώρα απειλείται από μια πρωτοφανή κοινωνική κρίση σε καιρό ειρήνης, η συγκυβέρνηση του μνημονίου, αντί να προσπαθεί να στερήσει και τις τελευταίες πενταροδεκάρες του κοσμάκη για να ικανοποιήσει την τρόικα, θα έπρεπε να έχει βάλει φουλ τις μηχανές για την αξιοποίηση αυτού του εθνικού κεφαλαίου, που αποτελούν τα νιάτα της πατρίδας. Δυστυχώς όμως τα στέλνει στην ξενιτιά.

Παρόλα αυτά οι Χριστιανοδημοκράτες επιμένουν πως αυτός είναι ο πλούτος μας και μένει αναξιοποίητος μαζί με τον πρωτογενή τομέα, την γεωπολιτική θέση, τον πολιτισμό, τον τουρισμό, μα προπαντός τα μυαλά των Ελλήνων.

Γιατί οι νέοι άνεργοι και εργαζόμενοι για μας  δεν αποτελούν μέρος του προβλήματος αλλά την λύση του."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...