Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Καστράκι Καλαμπάκας: Σκόρπισε τον τρόμο με μαχαιριές και πυροβολισμούς!


Πανικό και τρόμο σκόρπισε στο χωριό Καστράκι της Καλαμπάκας ένας 40χρονος θαμώνας καφενείου που, για άγνωστους λόγους, τραυμάτισε αρχικά με μαχαίρι έναν άλλο θαμώνα και στη συνέχεια άρχισε να πυροβολεί στον αέρα έξω από το μαγαζί!

Κανείς δεν ξέρει τι μεσολάβησε ως τη στιγμή που ο δράστης πετάχτηκε από το τραπέζι του κρατώντας ένα μαχαίρι και χτύπησε με αυτό έναν συνομήλικό του που καθόταν στο διπλανό τραπέζι! Οι υπόλοιποι θαμώνες του καφενείου κατάφεραν να τον αφοπλίσουν και να τον βγάλουν έξω, όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Μισή ώρα αργότερα ο 40χρονος επέστρεψε και πυροβόλησε μια φορά στον αέρα με καραμπίνα έξω από το καφενείο που βρίσκεται στην πλατεία του χωριού.

Αμέσως μετά, πήγε σε ένα κοντινό υπαίθριο παρκινγκ στο 1ο χιλιόμετρο του δρόμου Καλαμπάκας –Τρικάλων και πυροβόλησε άλλες τρεις φορές στον αέρα, αναγκάζοντας όσους βρίσκονταν κοντά να σπεύσουν να καλυφθούν όπως- όπως! Το σκηνικό διήρκεσε μιάμιση ώρα, ώσπου τελικά επενέβησαν άνδρες του τοπικού τμήματος που κατάφεραν να αφοπλίσουν τον 40χρονο και να του βάλουν χειροπέδες για να το οδηγήσουν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.

Ένας 22χρονος αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές στο Ρέθυμνο, επειδή «γάζωσε» με σφαίρες το αυτοκίνητο ενός 64χρονου συγχωριανού του με τον οποίο είχε κτηματικές διαφορές. Το περιστατικό συνέβη στο Άνω Μέρος Αμαρίου και ο δράστης έσπευσε να εξαφανιστεί με το όπλο στο χέρι. Οι αστυνομικοί δεν τον βρήκαν στο σπίτι του όπου τον αναζήτησαν, αλλά συνέλαβαν τον 54χρονο πατέρα του επειδή είχε κρυμμένη  ποσότητα πυρίτιδας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...