Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Στην τελική ευθεία το 2ο Ιστορικό Ράλι Ολύμπου

Με την καταγραφή της διαδρομής των κλασικών οχημάτων-αντίκα, που θα λάβουν μέρος στον αγώνα, μπήκε στην τελική ευθεία ο αγώνας για το 2ο Ιστορικό  Ράλι  Ολύμπου.


Ο σχεδιασμός της διαδρομής ,αλλά και των ειδικών διαδρομών έγινε από εμπειρότατα στελέχη, που έχουν τεράστια εμπειρία διεθνών αγώνων κλασσικών αυτοκινήτων αλλά και του «Ράλι Ακρόπολις»  και καθιερώνουν το ιστορικό ράλι Ολύμπου που ξεκίνησε πέρυσι και συνεχίζει το Δίκτυο «Περραιβία», ως έναν διεθνή θεσμό και σημείο  συνάντησης Ελληνικών και ξένων πληρωμάτων.

Ο αγώνας, διοργανώνεται  το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Οκτωβρίου από το Δίκτυο «Περραιβία» και τελεί υπό την αιγίδα  της Περιφέρειας Θεσσαλίας (ΠΕ Λάρισας), του Δήμου Λαρισαίων και  του Δήμου Ελασσόνας που  συνεργάζονται με την Λέσχη Κλασσικών Αυτοκινήτων Μακεδονίας όπως επίσης και με τον Σύλλογο Κλασσικών Αυτοκινήτων Λάρισας και την Λέσχη Κλασσικών Οχημάτων Βόλου.

Ο αγώνας πραγματοποιείται και στο πλαίσιο της 18ης Μακεδονικής πλοήγησης της ΛΕΚΑΜ και η βαθμολογία προσμετράται στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα «Πολυνίκης» της ΕΟ-ΦΙΛΠΑ.

Οι εκατοντάδες Έλληνες και ξένοι οδηγοί  θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν όχι μόνο το «βουνό των θεών» και την φιλοξενία των κατοίκων, αλλά και τα θαυμάσια τοπικά προϊόντα και τη βαθιά πολιτισμική κληρονομιά  της περιοχής του Δήμου Ελασσόνας και του Ν. Λάρισας ,αφού ήδη προετοιμάζονται εκδηλώσεις γευσιγνωσίας, οινογνωσία και πολιτιστικά δρώμενα όχι μόνο στην Λάρισα που θα είναι  το σημείο εκκίνησης και η διανυκτέρευση  των πληρωμάτων  το Σάββατο, αλλά και στα πανέμορφα χωριά του Δήμου Ελασσόνας.

trikalanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...