Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Έκλεψε...μαρκαδόρους για να τους δώσει στο παιδί του 46χρονος στο Βόλο

Το δράμα ενός 46χρονου οικογενειάρχη ο οποίος έχει πληγεί από την οικονομική κρίση σε βαθμό που αναγκάστηκε να κλέψει για να εξασφαλίσει στο παιδί του... μαρκαδόρους, συγκίνησε τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου ο οποίος διέταξε να αφεθεί ελεύθερος δείχνοντας ότι η δικαιοσύνη έχει ανθρώπινο πρόσωπο.


Ο 46χρονος ήθελε να ανοίξει η γη και να τον καταπιεί, όταν συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας που ειδοποιήθηκαν από τους υπαλλήλους ενός πολυκαταστήματος οι οποίοι τον είδαν να προσπαθεί να κρύψει το κουτί με τους μαρκαδόρους που είχε αξία μόλις 18 ευρώ... Ακόμη και οι αστυνομικοί τα έχασαν όταν τον είδαν να ξεσπάει σε λυγμούς και να τους λέει ότι αναγκάστηκε να γίνει κλέφτης επειδή το παιδί του χρειαζόταν τους μαρκαδόρους για το σχολείο του!

Η απελπισία του πατέρα έφερε σε δύσκολη θέση τους άνδρες της Ασφάλειας, καθώς ο νόμος δεν τους άφηνε περιθώρια μια και είχε καταγραφεί η καταγγελία των υπαλλήλων. Έτσι, προχώρησαν στη σύλληψή του οικογενειάρχη, που διηγήθηκε στον εισαγγελέα την τραγική ιστορία του. Πριν από δύο χρόνια, αναγκάστηκε να κλείσει τη επιχείρησή του και από τότε ζει με σοβαρά οικονομικά προβλήματα καθώς δεν έχει βρει δουλειά. Η κλοπή δεν είχε περάσει ποτέ από το μυαλό του, ως τη στιγμή που ο γιος του ζήτησε τους μαρκαδόρους που έπρεπε να χρησιμοποιήσει στα μαθήματά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...