Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Πανελλήνια Αναρριχητική Συνάντηση στην Καλαμπάκα

Η Ε.Ο.Ο.Α σε συνεργασία με την Ο.Λ Καλαμπάκας και το Δήμο Καλαμπάκας διοργανώνει την 25° ΠΑΣ που θα πραγματοποιηθεί, όπως κάθε χρόνο στα Μετέωρα, στις 20-21-22 Σεπτεμβρίου 2013.


Κάθε σωματείο μπορεί να λάβει μέρος με όσους αναρριχητές διαθέτει εφόσον είναι εγγεγραμμένοι στη δύναμη του Παρακαλούνται τα σωματεία να δηλώσουν με e-mail στην Ε.Ο Ο.Α μέχρι 18/9 τον αριθμό των συμμετοχών ώστε να γίνει καλύτερος προγραμματισμός Σας υπενθυμίζουμε ότι όλοι οι συμμετέχοντες αναρριχητές πρέπει υποχρεωτικά:

• να είναι μέλη σωματείων που ανήκουν στη δύναμη της Ε.Ο Ο.Α

• να είναι ασφαλισμένοι

• να έχουν θεωρημένη ορειβατική ταυτότητα (δ. μέλους) από την Ε.Ο.Ο.Α για το 2013

Η διαμονή των αναρριχητών θα γίνει στο Κάμπινγκ «Βράχος» στο Καστράκι και η Ε.Ο Ο.Α θα καλύψει τα έξοδα των δύο (2) διανυκτερεύσεων (σε σκηνές στο κάμπινγκ), καθώς και το γεύμα του Σαββάτου.

Οι αναρριχητές αμέσως μετά την άφιξή τους στο κάμπινγκ θα δηλώσουν την παρουσία τους στη γραμματεία και θα παραλάβουν ειδικές κάρτες - αφού επιδείξουν την ορειβατική τους ταυτότητα (δ. μέλους) θεωρημένη από την Ε.Ο.Ο.Α για το 2013 - οι οποίες θα δίνουν στον κάτοχο το δικαίωμα διανυκτέρευσης & γεύματος

Παρακαλούνται τα σωματεία να εντείνουν τις προσπάθειές τους για συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερων αναρριχητών γιατί η μαζική συμμετοχή των σωματείων μας στην Π Α Σ αποδεικνύει στη Γ.Γ.Α και λοιπούς φορείς την πραγματική αθλητική δύναμη της Ομοσπονδίας.

Συνημμένα αποστέλλουμε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων και το έντυπο δήλωσης συμμετοχής αναρριχητών, του οποίου παρακαλείστε να κάνετε αντίγραφα, να συμπληρώσετε ένα για τον κάθε αναρριχητή και να το παραδώσετε στη γραμματεία της Π Α Σ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η Πανελλήνια Αναρριχητική Συνάντηση απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο σε σωματεία μέλη της Ε.Ο.Ο.Α

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 25ης Π.Α.Σ

Παρασκευή 20/9/2013

17:00 - 22:00 Αφιξη αναρριχητών στο Καστράκι Μετεώρων (camping Βράχος )

21:30: Προβολή video με ορειβατικό θέμα

Παρουσίαση Γιώργος Βουτυρόττουλος

Σάββατο 21/9/2013

09:00 -14:00: Εκτέλεση αναρριχητικών δκιδρομών στους βράχους των Μετεώρων.

19:30 - 21:00. Χαιρετισμός του Δ Σ της Ε.Ο.Ο Α και προβολή από τον αλπινιστή - κινηματογραφιστή Παύλο Τσιαντό μια αναδρομή της πλούσιας ορειβατικής του δράσης

21:00 : Προσφορά δείπνου στους αναρριχητές

22:00 : Προβολή video με ορειβατικό θέμα

Παρουσίαση Γιώργος Βουτυρόπουλος

Κυριακή 22/9/2013

09:00 -14:00: Εκτέλεση αναρριχητικών διαδρομών στους βράχους των Μετεώρων.

15:00 Λήξη της 25ης πας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...