Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Μπαράζ ληστειών στη Λάρισα


Διαδοχικά ήταν το τελευταίο εικοσιτετράωρο στο νομό της Λάρισας τα χτυπήματα από τους ληστές, καθώς διέρρηξαν σπίτια και γραφεία αποσπώντας χρηματικά ποσά, τραπεζικές κάρτες, χρυσαφικά και ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Πιο αναλυτικά:

Προχθές (26-09-2013) το απόγευμα στη Λάρισα, άγνωστοι δράστες διέρρηξαν οικία 55χρονου και αφαίρεσαν χρυσαφικά και χρηματικό ποσό.

Χθες (27-09-2013) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, άγνωστοι δράστες διέρρηξαν δύο οικίες 55χρονου και 32χρονης και αφαίρεσαν από την πρώτη χρυσαφικά κι έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή και από τη δεύτερη χρυσαφικά.

Συνελήφθη χθες (27-09-2013) το μεσημέρι στη Λάρισα, από προστρέξαντες αστυνομικούς της Ομάδας Ζ, ένας 41χρονος , ο οποίος αφαίρεσε τσάντα 73χρονης που περιείχε μικρό χρηματικό ποσό, ένα κινητό τηλέφωνο και διάφορα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα. Η τσάντα παρελήφθη απ’ ευθείας από την παθούσα.

Προχθές (26-09-2013) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή του Τυρνάβου, άγνωστοι δράστες διέρρηξαν οικία 27χρονης και αφαίρεσαν μία τηλεόραση και χρυσαφικά μικρής αξίας.

Κατά τον τελευταίο μήνα, άγνωστοι δράστες αφαίρεσαν από μη περιφραγμένη αγροτική περιοχή πέντε μελισσοσμήνη σε κυψέλες.

Χθες (27-09-2013) το πρωί, άγνωστος δράστης αφαίρεσε από γραφείο της Δ.Ε.Υ.Α.Λ., πορτοφόλι 56χρονου με χρηματικό ποσό, τραπεζικές κάρτες και προσωπικά έγγραφα.

onlarissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...