Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Λάρισα: Στο νοσοκομείο 8χρονο παιδί μετά από άγρια επίθεση λυκόσκυλου - Φωτό!

ΦΩΤΟ από thessalianews.gr

Στο κρεβάτι του πόνου το αγόρι που βλέπετε στη φωτογραφία - ''Βράζουν'' οι γονείς του, που ήδη κατέθεσαν μήνυση κατά του ιδιοκτήτη...


Το σοκ της ζωής του βίωσε ένας 8χρονος ο οποίος δέχτηκε επίθεση μεγαλόσωμου σκύλου στη Γιάννουλη, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται, με πολλαπλά τραύματα από δαγκωματιές σε όλο του το σώμα!

Η επίθεση, συνέβη νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου (14-09-2013) σε δρόμο της Γιάννουλης. Ο Αλέξανδρος, μαθητής της Γ' δημοτικού, επέστρεφε με το ποδήλατό του, από το σπίτι φίλου του. Σύμφωνα με το thessalianews.gr, ένας ελληνικός ποιμενικός, είτε γιατί ήταν λυμένος, είτε γιατί κατάφερε να λυθεί, επιτέθηκε με αγριότητα στο παιδί και άρχισε να το δαγκώνει σε διάφορα σημεία του σώματος του!

Οι γιατροί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο μέτρησαν πάμπολλα δήγματα στο λαιμό και στο χείλος του στόματός του, στα χέρια, στη μέση αλλά και στον δεξί μηρό του, όπου χρειάστηκαν πολλά ράμματα στα τραυματισμένα σημεία του σώματός του.

Αιμόφυρτος και κλαίγοντας από τον πόνο, ο μικρός κατάφερε να φτάσει πεζός στο σπίτι του, σοκάροντας τους γονείς του που τον είδαν σ' αυτή την κατάσταση. Αλλόφρονες τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο, όπου υπεβλήθη σε πολύωρες εξετάσεις και θεραπευτικές αγωγές και παραμένει, προληπτικά τουλάχιστον, για νοσηλεία στην Ορθοπαιδική Κλινική.

Σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής εφημερίδας «Ελευθερία» οι γονείς κατέθεσαν μήνυση εναντίον του ιδιοκτήτη του σκυλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...