Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

H Ένωση Ξενοδόχων Ν. Λάρισας στην Tour Natur 2013

Η έκθεση Tour Natur στο Düsseldorf είναι ο σημαντικότερος πόλος έλξης για επισκέπτες από την κεντρική Ευρώπη που αγαπάνε τον τουρισμό στο φυσικό περιβάλλον. Μόνο οι Γερμανοί ξοδεύουν πάνω από 7 δισεκατομμύρια  ετησίως για περιπατητικό τουρισμό.  

 
Η έκθεση απευθύνεται στον καταναλωτή ο οποίος στον ελεύθερο χρόνο και στις διακοπές του, του αρέσει να μετακινείται στην φύση με τα πόδια, το ποδήλατο, πάνω στο νερό, με το άλογο, στο χιόνι, με σκι

Είναι η πιο σημαντική έκθεση για πεζοπορία μια και 275 εκθέτες προσφέρουν στους πεζοπόρους ό, τι χρειάζονται για τις διακοπές, έχει περίπου 70.000 επισκέπτες από τους οποίους το 90% σκοπεύει να ξαναέρθει στην επόμενη έκθεση. Ένα μέρος των επισκεπτών αποτελείται από τουριστικά γραφεία και ταξιδιωτικούς πράκτορες που αναζητούν νέους προορισμούς και πακέτα προσφορών για τους πελάτες τους, το 97 % τον 275 εκθετών δίνουν πολύ καλές συστάσεις για την Tour Natur, το 74% τον επισκεπτών σκοπεύει να κάνει διακοπές αυτού του είδους

Το stand της Περιφέρειας Θεσσαλίας επισκέφτηκε ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας κος Γρηγόριος Δελαβέκουρας συνοδευόμενος από την οικονομική ακόλουθο κα Αντιγόνη Μαριόλη. Στη διάρκεια της παραμονής τους συζήτησαν με τον εκπρόσωπο της, Διευθυντή Ανάπτυξης της ΠΕ Λάρισας κο Θεόδωρο Σκάρπα, για τη συμμετοχή της Περιφέρειας στην Έκθεση και τις προοπτικές ανάπτυξης του εναλλακτικού τουρισμού. Επίσης η κα Μαριόλη επισήμανε τη διάθεση του προξενείου για την άμεση και έγκυρη εξυπηρέτηση των Ελλήνων επιχειρηματιών που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στην περιοχή της Ρηνανίας Βεστφαλίας.

Σημειώνεται ότι από νωρίς το πρωί υπήρξε έντονο ενδιαφέρον των επισκεπτών ειδικά για τον Όλυμπο και τα Μετέωρα, περιοχές που είναι ήδη πολύ δημοφιλείς στους Γερμανούς.

Η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Λάρισας ήταν παρούσα στο stand της Περιφέρειας, με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Λάρισας, παρουσιάζοντας τις δυνατότητες διαμονής στην Περιφερειακή Ενότητα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...