Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Καταδικάστηκε ο ιδιοκτήτης σκύλου που δάγκωσε παιδάκι στη Λάρισα

Ο ιδιοκτήτης κρίθηκε  ένοχος απλής σωματικής βλάβης, παρά το γεγονός ότι στην απολογία του  υποστήριξε ότι απουσίαζε από  το σπίτι τη στιγμή του περιστατικο


Σε ποινή φυλάκισης  πέντε μηνών με τριετή αναστολή καταδικάστηκε  από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας ο ιδιοκτήτης του ελληνικού  ποιμενικού που επιτέθηκε σε ένα  περαστικό 8χρονο αγόρι το βράδυ του προηγούμενου Σαββάτου στην περιοχή Γιάννουλη της Λάρισας και το δάγκωσε σε διάφορα σημεία του σώματός του.

Ο ιδιοκτήτης κρίθηκε  ένοχος απλής σωματικής βλάβης, παρά το γεγονός ότι στην απολογία του  υποστήριξε ότι απουσίαζε από  το σπίτι τη στιγμή του περιστατικού και προσκόμισε την αλυσίδα με την οποία ήταν δεμένος και την οποία είχε κόψει με τα δόντια του! Ωστόσο, το δικαστήριο τον καταδίκασε επειδή ήταν υποχρεωμένος να διασφαλίζει ότι το ζώο δεν θα μπορούσε να ξεφύγει ώστε να επιτεθεί σε κάποιον. Πάντως, ο κατηγορούμενος άσκησε έφεση κατά της απόφασης.

Ο 8χρονος μαθητής της  Γ΄ Δημοτικού επέστρεφε με το ποδήλατο στο σπίτι του όταν δέχθηκε  την επίθεση του σκύλου, ο οποίος του προκάλεσε τραύματα στο λαιμό  και τα χείλη, στα χέρια, τη μέση και τον δεξί μηρό του! Οι γιατροί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας όπου μεταφέρθηκε όταν κατάφερε να ξεφύγει από τον σκύλο και να φτάσει αιμόφυρτος στο σπίτι του, χρειάστηκε να του κάνουν πολλά ράμματα στα τραύματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...