Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Προφυλακίστηκαν τα δύο αδέλφια που πυροβόλησαν κατά 37χρονου αθλητή στο Βόλο

Ο άτυχος 37χρονος αθλητής που χαροπαλεύει από την περασμένη Δευτέρα που δέχτηκε τέσσερις σφαίρες μέσα στο μαγαζί του στο Βόλο.
Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν, μετά την απολογία τους ενώπιον του ανακριτή Βόλου, οι δύο δράστες της «μαφιόζικης» επίθεσης σε βάρος του 37χρονου πρωταθλητή του body building και ιδιοκτήτη καταστήματος με είδη γυμναστικής και συμπληρώματα διατροφής, έξω από την επιχείρησή του στο κέντρο του Βόλου. 

Οι κατηγορούμενοι, δύο αδέλφια, ηλικίας 33 και 27 ετών, κλήθηκαν από τον ανακριτή να περιγράψουν καρέ-καρέ το πρωτοφανές, για τα δεδομένα της θεσσαλικής πόλης, περιστατικό, που σημειώθηκε το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας και είχε ως αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό του 37χρονου αθλητή.

Όπως προέκυψε, η επίθεση έγινε δι' ασήμαντον αφορμή και αφορούσε διαφωνία του νεότερου αδελφού με το θύμα σε μεταξύ τους συναλλαγή για την αγορά συμπληρώματος διατροφής. Ο 37χρονος, σύμφωνα με όσα απολογήθηκε ο 27χρονος, λίγη ώρα πριν τη δολοφονική επίθεση, χειροδίκησε εναντίον του, γεγονός που έκανε τον κατηγορούμενο «έξω φρενών».

Αφού έφυγε από το μαγαζί, πήρε μία καραμπίνα και συνοδευόμενος από τον αδελφό του, επέστρεψε στο κατάστημα, όπου χωρίς να διστάσει πυροβόλησε τέσσερις φορές εναντίον του 37χρονου, πράξη για την οποία, απολογούμενος, είπε ότι μετάνιωσε.

Την ίδια ώρα, ο έτερος κατηγορούμενος στην απολογία του φέρεται να είπε ότι προσπάθησε μάταια να αποτρέψει τον αδελφό του στην τέλεση της πράξης.

Οι δύο δράστες, που κατηγορούνται επιπλέον ότι διέπραξαν τον περασμένο Ιούλιο ληστεία σε υποκατάστημα των ΕΛΤΑ σε συνοικία του Βόλου (η εμπλοκή τους προέκυψε από την βαλλιστική εξέταση της καραμπίνας), δεν έπεισαν τον ανακριτή και τον εισαγγελέα, που τους έκριναν προφυλακιστέους. Στο μεταξύ, ο 37χρονος αθλητής εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου της Λάρισας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...