Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Εκποίηση βιβλίου του Σωματείου Εκδοτών Βιβλιοπωλών Ελλάδος στη Λάρισα

Το Επαγγελματικό Σωματείο Εκδοτών - Βιβλιοπωλών Ελλάδος (Ε.Σ.Ε.Β.Ε.) μετά από την Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, την Ξάνθη και το Ηράκλειο της Κρήτης, διοργανώνει με την συμμετοχή 100 εκδοτικών οίκων την Εκποίηση - Παζάρι Βιβλίου για όλη την Θεσσαλία στη Λάρισα, στο εμπορικό κέντρο Pantheon Plaza.


Για λίγες ημέρες προσφέρονται 250.000 βιβλία όλων των κατηγοριών για όλες τις ηλικίες από 100 εκδοτικούς οίκους, για πρώτη φορά στη Λάρισα. 

Το σωματείο ελέγχει σχολαστικά τους τίτλους και τις τιμές των βιβλίων ώστε οι εκπτώσεις να είναι πραγματικές και με την συμμετοχή 100 εκδοτών προσφέρει μια πραγματικά μεγάλη θεματολογία που μπορεί να καλύψει κάθε ενδιαφέρον του κοινού.

Ενδεικτικά από τα βιβλία που θα διατεθούν φέτος:
το 50% έχει τιμή πώλησης κάτω από 3 ευρώ
ενώ το 90% των έχει τιμή πώλησης κάτω των 5 ευρώ.

Στην εκποίηση αυτή πωλούνται Βιβλία που έχουν εκδοθεί τουλάχιστον πέντε χρόνια πριν και που κατά κανόνα δεν βρίσκονται πλέον στα ράφια των βιβλιοπωλείων.

Τα βιβλία της τελευταίας πενταετίας το κοινό μπορεί να τα προμηθευτεί από τα βιβλιοπωλεία της πόλης, όπως και όλα τα σχολικά του είδη.

Όλα τα βιβλία διαθέτουν αυτοκόλλητη ετικέτα barcode με την τελική τιμή πώλησης στην εκποίηση ώστε το κοινό να βλέπει την τιμή που αγοράζει το κάθε βιβλίο.

Δεν υπάρχει κανείς περιορισμός στο ποσό η στην ποσότητα αγοράς και η είσοδος είναι ελεύθερη. Μπορεί να αγοράσει κανείς και ένα μόνο βιβλίο με 0,50 λεπτά.

Σημείωση:
Δεν θα πρέπει να υπάρχει καμία σύγκριση με την Εκποίηση Παζάρι Βιβλίου που διοργανώνει το Επαγγελματικό Σωματείο Εκδοτών – Βιβλιοπωλών Ελλάδος (Ε.Σ.Ε.Β.Ε.).

Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά από τις 10 το πρωί έως 9 το βράδυ. Σάββατα από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ. Κυριακές κλειστά.

Περισσότερες πληροφορίες:
www.esebe.gr – info@esebe.gr

www.pantheonplaza.net 4o χλμ Λεωφ. Καραμανλή
(Πρώην Εθνική οδός Λάρισας -Αθηνών) Τηλ: 2410 671717

Το Pantheon Plaza βρίσκετε στο 4ο χλμ της λεωφόρου Κωνσταντίνου Καραμανλή (πρώην Π.Ε.Ο. Λαρίσης- Αθηνών). Με άμεση πρόσβαση στην εθνική οδό Αθηνών -Θεσσαλονίκης και μόλις 10 λεπτά από το κέντρο της Λάρισας. H πρόσβαση από τις άλλες πόλεις της Θεσσαλίας είναι πολύ εύκολη.

Από την εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Αθηνών:
Ερχόμενοι από Θεσσαλονίκη, βγείτε από την 4η έξοδο για Λάρισα.
Ερχόμενοι από Αθήνα, βγείτε από την 1η έξοδο για Λάρισα.
Αστικό Λεωφορείο με σήμανση κατεύθυνσης Pantheon Plaza (κεντρική πλατεία - Pantheon Plaza και αντίστροφα)

Δρομολόγια αστικού λεωφορείου No 15
PANTHEON PLAZA - ΙΚΕΑ - ΙΑΣΩ από ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΣΑΒΒΑΤΟ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...