Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Φαρκαδόνα: Σερβιτόρα του σεξ με 50 ευρώ


Ένας 63χρονος άντρας και μια 45χρονη γυναίκα συνελήφθησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου στη Φαρκαδόνα, με την κατηγορία ότι προωθούσαν στην πορνεία μια υπάλληλο του μπαρ στο οποίο ήταν υπεύθυνοι...

Σε βάρος τους αλλά και σε βάρος της 53χρονης ιδιοκτήτριας του μπαρ που αναζητείται από τις αστυνομικές Αρχές, σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της μαστροπείας και της διευκόλυνσης ακολασίας. Επιπλέον, συνελήφθη η 43χρονη Ελληνίδα σερβιτόρα του καταστήματος για παραβίαση της νομοθεσίας περί Δημόσιας Υγείας και αφροδίσιων νοσημάτων.

Όπως γράφει το trikalavoice μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών αστυνομικός του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων προσποιούμενος τον πελάτη πήγε στο συγκεκριμένο μπαρ.

Εκεί η 43χρονη σερβιτόρα μετά από παρακίνηση των υπευθύνων του καταστήματος, οδήγησε τον αστυνομικό σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, προκειμένου να συνευρεθούν ερωτικά, αντί του χρηματικού ποσού των πενήντα ευρώ, το οποίο παρέλαβε σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Τα προσημειωμένο χρηματικό ποσό των 50 ευρώ κατασχέθηκε, ενώ κατασχέθηκαν ακόμη 185 ευρώ που βρέθηκαν στο κατάστημα, ως προερχόμενα από μαστροπεία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...