Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Διαδήλωση κατά του ρατσισμού έγινε χθες στα Τρίκαλα

Μια διαδήλωση έγινε χθες στα Τρίκαλα κατά του ρατσισμού και του φασισμού. Μαζεύτηκαν γύρω στα 50 άτομα Έλληνες και 8 μετανάστες... (Ινδοί Μπαγκλαντές Πακιστανούς, Αφγανοί), και παρέλασαν μπροστά από την Ασκληπιού γεμάτες από κόσμο που πίνανε καφέ.

Τους μετανάστες τους έβαλαν από την δεξιά μεριά της πορείας.. για να φαίνονται καλά, ενώ οι ξένοι μάλλον από αγγαρεία το έκαναν παρά από ιδεολογία.

Μέσα στο μικρό πλήθος πολλοί είχαν σημαίες από ένα ουζερί-καφέ στα Τρίκαλα. Μια χαρά και πορεία και διαφήμιση. Μέσα στο πλήθος διέκρινε κανείς πολλά άτομα, όπως δημοσιογράφοι, καθηγητάδες, συνταξιούχοι και άνεργοι.

Τα ρούχα που φόραγαν ήταν καπιταλιστικά, η νέα μόδα της επανάστασης και της πλουτοκρατίας.. φορώντας ρούχα μοδάτα και μοστραρισμένα.

Στη πορεία μπροστά ήταν δυο αστυνόμοι από το Α.Τ. Τρικάλων.. και πίσω τους ακολουθούσαν οι "επαναστάτες".

Μετά τη πορεία, οι αντιφασίστες και οι τρομεροί πολέμιοι κατά του φασισμού πήγαν για ούζο και καφέ παραποταμίος της πόλης. Ένα ερώτημα προς τους διαδηλωτές, παύλα αντιφασίστες, παύλα επαναστάτες, τους μετανάστες τους πήρατε μαζί σας για καφέ και ουζάκι ή τους χαιρετήσατε και έκατσαν στα παγκάκια στην κεντρική πλατεία;



trikalaweb.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...