Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Στην Καλαμπάκα ο Τέρενς Κουίκ

Στην Καλαμπάκα βρέθηκε σήμερα το απόγευμα ο Βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Τέρενς Κουίκ συνοδευόμενος από την Βουλευτή Μαγνησίας κα Μαρίνα Χρυσοβελώνη και τους πολιτευτές του νομού Τρικάλων κ.κ Στέλιο Λάσκο, Θανάση Βλάχο και Θεόδωρο Κοτρώνα.

Ο κ. Κουίκ είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων ν. Τρικάλων κ. Γιάννη Κουρούπα, τον κ. Ηλία Μαυραγάνη εκπρόσωπο των Επισιτιστικών Επαγγελμάτων της Καλαμπάκας καθώς και με τον κ. Γιάννη Καρακαντά, πρόεδρο των Ενοικιαζομένων Δωματίων.

Κατά την συνάντηση όπου παραβρέθηκαν και ξενοδόχοι της περιοχής τέθηκαν από όλες τις πλευρές διάφορα ζητήματα που πλήττουν τους κλάδους που αντιπροσώπευαν με τον κ. Κουίκ να ακούει προσεκτικά τα όσα ειπώθηκαν και να παίρνει μαζί του τους φακέλους με τα αιτήματα - προβλήματα που αντιμετωπίζουν ώστε με την σειρά του όπως δήλωσε, να τα μεταφέρει μέσω ερωτήσεων στα αρμόδια υπουργεία για τις ανάλογες απαντήσεις.

Η συνάντηση έγινε στο ξενοδοχείο του κ. Χρήστου Φαμίση και στην συνάντηση τέθηκαν αρκετά θέματα γύρω από τον τουρισμό στην Καλαμπάκα ενώ δόθηκε η διαβεβαίωση ότι σύντομα θα υπάρξει συνάντηση με την κα Κουντουρά Έλενα υπεύθυνη του Τομέα Τουρισμού του Κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...