Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Τρίκαλα - Δωρεάν γάλα για άπορες οικογένειες


Με την αυγή του νέου έτους το Εργοστάσιο Γάλακτος «Τρίκκη» έρχεται να στηρίξει 100 άπορες οικογένειες, σε πρώτη φάση, με δωρεάν παροχή γάλακτος καθημερινά.

Η κίνηση εντάσσεται στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του Εργοστασίου σε μια εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία, που ολοένα και περισσότερες οικογένειες στην περιοχή των Τρικάλων, οδηγούνται στα όρια της επιβίωσης.

Ο πρόεδρος της Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Τρικάλων, Αχιλλέας Λιούτας, ο πρόεδρος του Εργοστασίου Γάλακτος, κ. Ιακωβάκης, ο διευθυντής αυτού, κ. Μέρτζος και ο διευθυντής της ΕΑΣΤ κ. Σιάγκας, παρέδωσαν το πρωί της Πέμπτης τα πρώτα κουπόνια στους εκπροσώπους κοινωνικών φορέων έτσι ώστε αυτοί να τα διαθέσουν στις οικογένειες που έχουν ανάγκη.

«Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία» τόνισε ο κ. Λιούτας «θέλουμε να εξασφαλίσουμε αν μη τι άλλο ότι δεν θα μείνει κανένα παιδί χωρίς γάλα. Αυτός είναι ο στόχος μας και φιλοδοξούμε σύντομα να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις περισσότερων οικογενειών και με περισσότερα προϊόντα».Πηγή: trikalavoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...