Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Τρίκαλα: Το καλοδιατηρημένο τζαμί και τα Μετέωρα ενθουσίασαν τους Τούρκους πράκτορες


Το Επιμελητήριο Τρικάλων επιχειρεί άνοιγμα στην αγορά της γείτονος και στο πλαίσιο αυτό φιλοξενεί τους μεγαλύτερους Τούρκους, ταξιδιωτικούς πράκτορες…

Η αποστολή των Τούρκων βρίσκεται από χθες στα Τρίκαλα και υπήρξε συζήτηση για τις δυνατότητες συνεργασίας, προκειμένου οργανωμένα γκρουπ να αρχίσουν πλέον να φτάνουν στην περιοχή.

O πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων, κ. Βασίλης Γιαγιάκος, ο οποίος είναι και ο εμπνευστής της όλης προσπάθειας στο σύντομο χαιρετισμό του στη δεύτερη συνάντηση που έγινε το πρωί, στάθηκε στα πολλαπλά οφέλη που θα προκύψουν από τη συνεργασία των δυο πλευρών, ενώ ανέφερε πως πέρα από φυσικές ομορφιές και μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς, όπως τα Μετέωρα, η περιοχή διαθέτει ίσως το σημαντικότερο Οθωμανικό Μνημείο της Ελλάδας, το καλοδιατηρημένο και επισκέψιμο Κουρσούμ Τζαμί.

Οι Τούρκοι έδειξαν ενθουσιασμένοι, ο εκπρόσωπός τους κ. Χικμέτ Σελ Τζούλ ζήτησε άμεσα πακέτα προσφορών από τους ξενοδόχους έτσι ώστε σύντομα να αρχίσουν να φτάνουν τα πρώτα οργανωμένα γκρουπ Τούρκων επισκεπτών στα Τρίκαλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...