Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Λάρισα: Συλλήψεις για λαθρεμπόριο τσιγάρων


Χτύπημα στο λαθρεμπόριο δόθηκε μετά από οργανωμένη επιχείρηση στη Λάρισα, στη διάρκεια της οποίας κατασχέθηκαν πάνω από τέσσερις χιλιάδες πακέτα λαθραίων τσιγάρων, αντικείμενα που υπάγονται στον νόμο περί όπλων, ενώ συνελήφθησαν συνολικά δέκα τρία άτομα.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε σε υπαίθρια λαϊκή αγορά από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας. Συνελήφθησαν 10 μικροπωλητές, 9 από τους οποίους ημεδαποί (6 άντρες ηλικίας, 32,57,33,72,46,63 ετών και 3 γυναίκες, ηλικίας 53, 32 και 44 ετών – καθώς επίσης και μια 30χρονη υπήκοος Ουκρανίας.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται ότι πωλούσαν τα λαθραία τσιγάρα σε πάγκους, ενώ οι αστυνομικοί κατάσχεσαν δύο ΙΧ αυτοκίνητα , 1.494 ευρώ, φιάλες ποτών και άλλα λαθραία εμπορεύματα. Επίσης, στο χώρο της λαϊκής αγοράς, συνελήφθησαν και τρία άτομα, με την κατηγορία ότι αγόρασαν λαθραία τσιγάρα από τους μικροπωλητές.

Σύμφωνα με εκτίμηση αρμόδιου υπαλλήλου του Τελωνείου, οι διαφυγόντες δασμοί για τα κατασχεθέντα τσιγάρα και τις φιάλες βότκας, ανέρχονται στο χρηματικό ποσό των περίπου 16.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...