Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Τα Βολιωτάκια επέστρεψαν στα σχολεία μετά τα Χριστούγεννα και συνάντησαν... τρωκτικά!

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο Παρασκευή 11 Ιανουαρίου και τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου, τo 23ο Νηπιαγωγείο και το 23ο Δημοτικό σχολείο Βόλου, με απόφαση του Δημάρχου Π. Σκοτινιώτη, προκειμένου να γίνουν εργασίες μυοκτονίας και καθαρισμού των χώρων, έπειτα από την εμφάνιση τρωκτικών.
Όπως έγινε γνωστό, κατά την επιστροφή των μαθητών και εκπαιδευτικών στα σχολεία, μετά από τις διακοπές των Χριστουγέννων, διαπιστώθηκε σημαντική επιβάρυνση από τρωκτικά, γεγονός που θορύβησε την εκπαιδευτική κοινότητα. Μόλις σήμερα το πρωί ενημερώθηκε ο Δήμος Βόλου. Αμέσως ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Απ. Παντσάς επικοινώνησε με τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γ. Παπαϊωάννου και με τους Διευθυντές των δυο σχολείων, προκειμένου να συμφωνήσουν στα μέτρα που απαιτείται να ληφθούν για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Μετά και από συνεννόηση με την εταιρεία που θα κάνει τη μυοκτονία και την απολύμανση των χώρων, αποφασίστηκε τελικά τα δυο διδακτήρια να μη λειτουργήσουν αύριο Παρασκευή και την ερχόμενη Δευτέρα, έτσι ώστε να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά κάθε κίνδυνος και παράλληλα να προστατευθεί η υγεία των μαθητών και των εκπαιδευτικών τόσο από τα τρωκτικά, όσο και από τη διαδικασία της μυοκτονίας και απολύμανσης.
e-volos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...