Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Την άνοιξη συνεχίζουν τα έργα στα Τέμπη εφόσον υπάρξει χρηματοδότηση

Από τις διαθέσεις των τραπεζών εξαρτάται απόλυτα η ολοκλήρωση του πολύπαθου τμήματος της εθνικής οδού!

Αυτό εξήγησαν σήμερα στελέχη της αναδόχου εταιρείας «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου» στο πλαίσιο ενημέρωσης για το θέμα αλλά και για τη νέα τιμολογιακή πολιτική στα διόδια.

Όπως εξήγησε σε δηλώσεις της στο onlarissa.gr η υπεύθυνη τύπου της εταιρείας κ. Κατερίνα Ζαβρίδου «αναμένουμε με την εφαρμογή όλων των μέτρων ώστε να κατανοήσουν οι τράπεζες ότι το έργο είναι βιώσιμο και περιμένουμε τη χρηματοδότηση προς το τέλος της Άνοιξης».

Εάν αυτό συμβεί, τότε η εκτίμηση της εταιρείας είναι πως σε δύο χρόνια το έργο των σηράγγων θα παραδοθεί στην κυκλοφορία.

Η επανέναρξη των έργων βέβαια θα σημάνει και την «αναζωογόνηση» της τοπικής οικονομίας αφού όπως επισημάνθηκε θα δημιουργηθούν άμεσα 700 νέες θέσεις εργασίας ενώ θα «αναθερμανθεί» και η τοπική αγορά που τροφοδοτεί με υλικά τις εργασίες.

ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΕΤΟ, ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ!

Από την εταιρεία ανακοινώθηκε επίσης ότι από τις 12:00 το μεσημέρι της Δευτέρας 28 Ιανουαρίου 2013, σε πλήρη συμμόρφωση με τα προβλεπόμενα στη Σύμβαση Παραχώρησης, θα ισχύσουν τα ακόλουθα:

Θα ξεκινήσει η συλλογή διοδίων στον Μετωπικό Σταθμό Διοδίων Αιγινίου (Κλειδίου)
Θα ξεκινήσει η συλλογή διοδίων για τις κατηγορίες οχημάτων 1 (μοτοσικλέτες) και 2 (Ι.Χ.) στον Πλευρικό Σταθμό Διοδίων Λεπτοκαρυάς στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη
Θα αναπροσαρμοστούν, με αυξήσεις και μειώσεις, οι τιμές διοδίων σε όλους τους σταθμούς διοδίων του Αυτοκινητόδρομου Αιγαίου όπως φαίνεται στο συνημμένο πίνακα
Θα καταργηθεί ο κόμβος Σκοτίνας
Θα ξεκινήσει η διάθεση εκπτωτικών πακέτων για τους συχνούς ηλεκτρονικούς χρήστες Κατηγοριών 1 (δίκυκλα) και 2 (Ι.Χ.) με εκπτώσεις έως και 60% ανάλογα με τη συχνότητα των διελεύσεων

Αναλυτικές πληροφορίες για τα εκπτωτικά πακέτα καθώς επίσης και για τις τιμές διοδίων που θα ισχύσουν στο Έργο από 28.01.2013 μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της Εταιρείας www.aegeanmotorway.gr

Νέες τιμές διοδίων που θα ισχύουν από τις 12:00 το μεσημέρι της 28ης Ιανουαρίου 2013
(Α) = προς Αθήνα
(Θ) = προς Θεσσαλονίκη

Ο νέος τιμοκατάλογος περιλαμβάνει ΦΠΑ 23% και θα ισχύει για όλους τους χρήστες του αυτοκινητόδρομου, συμπεριλαμβανομένων των κατόχων ηλεκτρονικών πομποδεκτών.

Οι εκπτώσεις των εμπορικών πακέτων για τους συχνούς χρήστες θα δίνονται επί του νέου τιμοκατάλογου ξεχωριστά για κάθε Σταθμό.
onlarissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...