Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Ενθαρρυντικά μηνύματα έστειλαν οι καταναλωτές στους εμπόρους του Βόλο

Ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στην πόλη του Βόλου στις 15 Ιανουαρίου, με το ποσοστό τους να ξεκινά από 35% και να φτάνει ακόμα και το 80%.

Οι έμποροι αισιόδοξοι όπως πάντα ελπίζουν στην τόνωση των ταμείων τους, ωστόσο δεν χάνουν και τον ρεαλισμό τους, γνωρίζοντας πως οι τσέπες των καταναλωτών, όπως και οι δικές τους άλλωστε, είναι άδειες.

Ελπίζουν όμως, πως οι καιροί έχουν αλλάξει την νοοτροπία του κόσμου, στρέφοντας τον ξανά στην τοπική αγορά, με αποτέλεσμα και αυτά τα ελάχιστα που θα διαθέσουν για τις αγορές τους, να τα διαθέσουν στα τοπικά καταστήματα και όχι σε πολυκαταστήματα, γνωρίζοντας πια πως τα χρήματα αυτά, θα επιστρέψουν στους ίδιους και δεν θα βγουν στο εξωτερικό.

Ειδικότερα, σε φυσιολογικά επίπεδα κινήθηκε η κίνηση τις πρώτες ημέρες των εκπτώσεων, ωστόσο το Σάββατο 19 Ιανουαρίου η κίνηση ήταν ιδιαίτερα αυξημένη, γεγονός που χαροποίησε ιδιαίτερα τους εμπόρους.

Φυσικά, κανείς τους δεν συγκρίνει ούτε την κίνηση, αλλά ούτε και τις αγορές με αυτές που καταγράφθηκαν πέρυσι, πόσο μάλλον πρόπερσι.

Η μείωση είναι δραματική, ωστόσο συνεχίζουν και παλεύουν, ελπίζοντας πως κάτι θα αλλάξει, όπως άλλωστε άλλαξε και στις καταναλωτικές συνήθειες των πολιτών της Μαγνησίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...