Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ - Χιλιάδες Τρικαλινοί στην υποδοχή του 2014

Μαγευτικές εικόνες στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων, όπου χιλιάδες Τρικαλινοί, αλλά και πάρα πολλοί επισκέπτες, υποδέχθηκαν τη νέα χρονιά, του 2014 με αισιοδοξία. Οι καιρικές συνθήκες βοήθησαν, ώστε να συγκεντρωθεί πάρα πολύς κόσμος και να γιορτάσουν όλοι μαζί την έλευση του νέου Χρόνου. Για πρώτη φορά...

δεν στήθηκε εξέδρα, μπροστά από το άγαλμα του Στρατηγού Σαράφη, αλλά υπήρξε έτοιμη εξέδρα των επισήμων, αυτή του παγοδρομίου (πάνω από τον Νικολάκη), με φόντο την πίστα. Ο κόσμος ήταν μοιρασμένος, στην κεντρική πεζογέφυρα, στο κέντρο της πλατείας και γύρω από το παγοδρόμιο.


Ο εκφωνητής του Μύλου των Ξωτικών Γρηγόρης Αβανίδης, ανέλαβε να μετρήσει αντίστροφα τα δευτερόλεπτα, μέχρι την έλευση της νέας χρονιάς και αμέσως μετά ο Τρικαλινός ουρανός έλαμψε από τα δεκάδες εντυπωσιακά πολύχρωμα πυροτεχνήματα, ενώ ο κρότος ακουγόταν σε όλη την πόλη. 

Στη συνέχεια, δήμαρχος της πόλης κ. Χρήστος Λάππας, απηύθυνε τις καθιερωμένες ευχές σε όλους τους παρευρισκόμενους, τονίζοντας τις δυσκολίες και τις θυσίες του Ελληνικού λαού, ενόψει οικονομικής κρίσης και για τη νέα χρονιά να υπάρχει αισιοδοξία και διέξοδο από την κρίση. 

Μετά την σκυτάλη πήρε η νεράιδα του Μύλου των Ξωτικών, όπου μαζί με τα Ξωτικά και τα μικρά παιδάκια, ελευθέρωσαν στον ουρανό τα φαναράκια των ευχών από την κεντρική πεζογέφυρα, στέλνοντάς τα πολύ ψηλά μαζί με τις ευχές. Μαζί και ο δήμαρχος κ. Χρήστος Λάππας. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...