Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Έφοδος του ΣΔΟΕ στα καταστήματα του Βόλου

Μέσα στο Σαββατοκύριακο, κλιμάκια ελέγχου της τοπικής Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας, αναμένεται να κάνουν εκτεταμένους ελέγχους

«Ποδαρικό» στα καταστήματα εστίασης και διασκέδασης του Βόλου, θα κάνουν φέτος... ελεγκτικά κλιμάκια της εφορίας.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο, κλιμάκια ελέγχου της τοπικής Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας, αναμένεται να κάνουν εκτεταμένους ελέγχους, δίνοντας έμφαση σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, προκειμένου να διαπιστώσουν αν κόβονται αποδείξεις. Παράλληλα, οι έλεγχοι θα επεκταθούν και σε επίπεδο ανασφάλιστης εργασίας.

Οι προληπτικοί έλεγχοι που πέρασαν από το ΣΔΟΕ στις Οικονομικές Υπηρεσίες, θα γίνονταν κανονικά μέσα στις γιορτές. Στόχος ήταν τα πρώτα κλιμάκια ελέγχου να βγουν στα νυχτερινά καταστήματα, στην εκπνοή του παλιού χρόνου.

Όμως το σαφάρι ελέγχων στα πρωτοχρονιάτικα ρεβεγιόν αναβλήθηκε, αφού στην τοπική Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία, δεν είχε κοινοποιηθεί απόφαση για την παράταση του ωραρίου των υπαλλήλων, προκειμένου να μπορούν να προβαίνουν σε ελέγχους και πέρα από τις δέκα το βράδυ.

Τα πρωτοχρονιάτικα ρεβεγιόν στα κέντρα διασκέδασης κύλησαν χωρίς... απρόοπτα στο Βόλο, εν αντιθέσει με την Αθήνα, όπου διαπιστώθηκε παραβατικότητα σε ποσοστό 25%, από κλιμάκια ελέγχου που εμφανίζονταν στα νυχτερινά κέντρα ως θαμώνες.

Πηγή: Eφ.Ταχυδρόμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...