Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Κατάληψη στη ΔΕΗ Λάρισας

Κατάληψη στη Λάρισα ενάντια στο ξεπούλημα του ΑΔΜΗΕ, πραγματοποιούν εργαζόμενοι της ΔΕΗ. Στην ανακοίνωση της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ και της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ και ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ν.ΛΑΡΙΣΑΣ, αναφέρονται τα ακόλουθα:


"Την ερχόμενη εβδομάδα κατατίθεται για ψήφιση στην Βουλή το Νομοσχέδιο ξεπουλήματος του ΑΔΜΗΕ(Ανεξάρτητου Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας) και συνακόλουθα ολόκληρης  της ΔΕΗ.


Οι εγκαταστάσεις και οι πηγές παραγωγής ενέργειας αποτελούν κοινοκτημοσύνη όλων των Ελλήνων ,που από την διαχείριση τους απαιτούν ρεύμα φτηνό ,καθαρό ως κοινωνικό αγαθό και όχι με την μορφή πανάκριβου κερδοσκοπικού εμπορέυματος.

Οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ και μέλη της Επιτροπής Αγώνα βρίσκονται από την Παρασκευή 24-1 σε επ αόριστον κατάληψη του κτιρίου της ΔΕΗ στην οδό Καρδίτσης στην Λάρισα.

Καλείται όλος ο πληθυσμός να συνδράμει μαζικά στον αγώνα των εργαζομένων της ΔΕΗ και να διεκδικήσει Δημόσια και Κοινωνικά αγαθά για την ζωή , και όχι να δίνει την ζωή του βορά στις ανάγκες της κερδοσκοπίας των πολυεθνικών.

Δεν πουλάμε,δεν ξεπουλιόμαστε.

Αντιστεκόμαστε και διεκδικούμε μαζικά ,συλλογικά και οργανωμένα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...