Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Εκδικάστηκε το ζήτημα επιμέλειας της μικρής Μαρίας

Η διαδικασία αφορά στην οριστική ανάθεση της επιμέλειας στο "Χαμόγελο του Παιδιού", προκειμένου στην συνέχεια να έχει τη δικαιοδοσία να διαχειριστεί το μέλλον του μικρού κοριτσιού - Η απόφαση θα εκδοθεί το επόμενο χρονικό διάστημα


Εκδικάστηκε, την Τρίτη 14 Ιανουαρίου, στο δικαστήριο Εκούσιας Δικαιοδοσίας του Πρωτοδικείου Λάρισας το σε εκκρεμότητα ζήτημα της επιμέλειας της μικρής Μαρίας, η περίπτωση της οποίας συγκλόνισε το πανελλήνιο.


Όπως είναι γνωστό, μετά την αποκάλυψη και τροπή της υπόθεσης με τους δυο αθίγγανους "γονείς' να είναι προφυλακισμένοι- ο άνδρας στις φυλακές Λάρισας και η γυναίκα στις φυλακές Κορυδαλλού -από την Εισαγγελία είχε προσωρινά ανατεθεί η επιμέλεια του παιδιού στο "Χαμόγελο του Παιδιού".

Στην παρούσα φάση, η διαδικασία αφορά στην οριστική ανάθεση της επιμέλειας στο “Χαμόγελο του Παιδιού” προκειμένου στην συνέχεια να έχει τη δικαιοδοσία να διαχειριστεί το μέλλον του μικρού κοριτσιού. Η σχετική απόφαση αναμένεται να εκδοθεί το επόμενο χρονικό διάστημα.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης των δυο αθίγγανων δεν παρέστησαν στη χθεσινή διαδικασία, καθώς θεωρούν το θέμα "τυπικό" και "διαδικαστικό", από τη στιγμή που οι πελάτες τους παραμένουν προφυλακισμένοι, ενώ υπενθυμίζεται ότι έχουν υποβάλει εκ νέου αίτηση αντικατάστασης της προσωρινής κράτησης, η οποία αναμένεται να εξεταστεί.

Οι κινήσεις του ζεύγους των αθίγγανων θα εξαρτηθούν από την αποφυλάκισή τους, την οποία επιδιώκει η υπεράσπισή τους, καθώς υπογραμμίζει ότι από την εξέλιξη της υπόθεσης δεν προέκυψε θέμα υφαπαργής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...