Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Κάθε Παρασκευή παιδίατρος στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού

Συνάντηση εκπροσώπων των Σύλλογων Γονέων και Κηδεμόνων Δ. Αλμυρού, του δημάρχου Αλμυρού και του διοικητή του Νοσοκομείου Βόλου πραγματοποιήθηκε το  μεσημέρι της Τετάρτης 15 Ιανουαρίου 2014.


Στη συνάντηση που έλαβε μέρος στο Νοσοκομείο Βόλου αποφασίστηκε να επισκέπτεται κάθε Παρασκευή πρωί το Κέντρο Υγείας Αλμυρού, παιδίατρος από το Νοσοκομείο, ώστε να καλύπτεται ένα μέρος των αναγκών για τα παιδιά της περιοχής. Αυτό θα ισχύει μέχρι τέλη Φεβρουαρίου - αρχές Μαρτίου, οπότε προβλέπεται να δοθεί οριστική λύση στο πρόβλημα.


Επίσης σύμφωνα με όσα συμφωνήθηκαν στη σύσκεψη, κάθε Τρίτη και Πέμπτη θα μπορούν οι γονείς να πηγαίνουν τα παιδιά στο Νοσοκομείο Βόλου για τα εμβόλια που πρέπει να γίνουν. Θα πρέπει πρώτα να κλείνεται τηλεφωνικό ραντεβού με το Νοσοκομείο.

Ο δήμαρχος Αλμυρού κ. Ευαγ. Χατζηκυριάκος τόνισε από την πλευρά του ότι ο τομέας της Υγείας στην χώρα μας αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα και μόνο μέσα από συντονισμένες ενέργειες των φορέων της περιοχής μπορούν να βρίσκονται λύσεις στα προβλήματα. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι ο διοικητής του Νοσοκομείου κ. Καραμπάτσας είναι ανοιχτός στις προτάσεις που εξυπηρετούν τις ανάγκες των πολιτών.
almyrosinfo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...