Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

ΦΩΤΟ-«Υποβρύχιο εστιατόριο» στο Βόλο


«Υποβρύχιο εστιατόριο» θυμίζει ο βυθός της θάλασσας στην παραλία του Βόλου κυρίως στο σημείο μπροστά από την Τράπεζα της Ελλάδας. Αν παρατηρήσει κανείς προσεκτικά θα παρατηρήσει ότι στο βυθό της θάλασσας βρίσκονται αρκετές καρέκλες, τραπεζάκια και διάφορα άλλα αντικείμενα… ενώ λίγα μέτρα πιο κάτω βρίσκεται πεταμένο και ένα ποδήλατο.


Τα τραπεζοκαθίσματα που βρίσκονται στο βυθό της θάλασσας στην παραλία του Βόλου, προκάλεσαν την αγανάκτηση των πολιτών- που τα διέκρινε κάτω από τη θάλασσα- την ημέρα των Θεοφανείων, κάνοντας λόγο για επιβάρυνση του περιβάλλοντος αλλά και για αδιαφορία των αρμοδίων να καθαρίσουν το σημείο.


Τα συγκεκριμένα αντικείμενα πιθανόν να παρασύρθηκαν στο βυθό της θάλασσας από ανεμοθύελλα, ωστόσο υπάρχει και το ενδεχόμενο κάποιος επιτήδειος να τα πέταξε μέσα στη θάλασσα.

«Καλό είναι οι πολίτες να μη θεωρούν σκουπιδότοπο τη θάλασσα γιατί μολύνουν το περιβάλλον και επιβαρύνουν τον τόπο τους», σχολίασε πολίτης του Βόλου που αντίκρισε τα πεταμένα αντικείμενα στο βυθό της θάλασσας στην παραλία του Βόλου, προσθέτοντας ότι ακόμη και αν βρέθηκαν εκεί κατά λάθος θα πρέπει σε κάθε περίπτωση οι αρμόδιοι να φροντίσουν για την απομάκρυνσή τους από το σημείο.

Ακόμη, πεταμένα αντικείμενα, έχουν παρατηρηθεί από άτομα που ψαρεύουν στο σημείο, στο βυθό της θάλασσας στο Κορδόνι της παραλίας του Βόλου. Συγκεκριμένα στο σημείο όπως αναφέρουν υπάρχουν πεταμένες συσκευασίες φαγητού, κουτάκια από αναψυκτικά, πλαστικά μπουκάλια κ.α.

Πηγή: taxydromos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...