Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Ενημερωτική Ημερίδα του Επιδοτούμενου προγράμματος «ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ»

Οι δράσεις και τα οφέλη που μπορούν να προκύψουν από τη συμμετοχή ανέργων της τοπικής κοινωνίας και των τοπικών φορέων του Δήμου Λαρισαίων στο επιδοτούμενο πρόγραμμα «ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ» παρουσιάστηκαν χθες, Τετάρτη, 8 Ιανουαρίου 2014 κατά τη διάρκεια της ενημερωτικής εκδήλωσης που πραγματοποίησε στο «Χατζηγιάννειο» Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Λάρισας, ο Δήμος Λαρισαίων σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Δίκτυο Επιχειρήσεων Δημιουργικού Τομέα».


Οι υπεύθυνοι του έργου και εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης μίλησαν για τις δυνατότητες που προσφέρουν τα επιδοτούμενα προγράμματα ΤοπΣΑ, τα οποία αποσκοπούν στην κοινωνική και επαγγελματική ένταξη των ανέργων της τοπικής κοινωνίας.


Στόχος της ημερίδας ήταν η ενημέρωση αλλά και η παρακίνηση των δυνητικά ωφελούμενων του έργου για ένταξη στην αγορά εργασίας και επιχειρηματική δραστηριοποίηση 80 ανέργων του Δήμου Λαρισαίων σε επαγγέλματα του Δημιουργικού Τομέα και του «Εναλλακτικού» εμπορίου μέσα από την παροχή δράσεων ολοκληρωμένης υποστήριξης.

Στην ημερίδα συμμετείχε ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Λαρισαίων κ. Γαλάτος Άρης ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό μαζί με τον εκπρόσωπο του Επιμελητηρίου Λάρισας κ. Γρ. Παπαχαραλάμπους, ενώ την Περιφέρεια Θεσσαλίας ως Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή του έργου, εκπροσώπησε ο κ. Δ. Χατζηχρήστος.

Κατά την διάρκεια της ημερίδας παρουσιάστηκε εκτενέστερα το έργο «ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ» από την Υπεύθυνη του Έργου κα. Βασιλική Αναστασοπούλου ενώ εκτενής αναφορά έγινε και στις Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις από τον Υπεύθυνο Προγραμμάτων Κατάρτισης και Συμβουλευτικής κ. Λευτέρη Μόσχη.

Η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα λήγει στις 17.01.2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...