Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Καμμένος από την Λάρισα: Προέχει το εκλογικό μήνυμα των 6 εκατ. που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας

Η Θεσσαλία στέλνει μήνυμα νίκης και απελευθέρωσης της χώρας από τις δυνάμεις του Μνημονίου. Παραμένουμε Ανεξάρτητοι, συνεχίζουμε με την ίδια ορμή και πίστη στο εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής, δήλωσε από την Λάρισα ο πρόεδρος του κόμματος Πάνο Καμμένος, στο πλαίσιο περιοδείας του. Σχολιάζοντας, την πορεία του νεοσύστατου κόμματος, παρατήρησε: «ξεκινήσαμε από το διαδίκτυο, το ρυάκι πολύ γρήγορα έγινε ποτάμι και την Κυριακή θα γίνει τσουνάμι, το οποίο θα συμπαρασύρει και θα ανατρέψει τα κόμματα του Μνημονίου που σήμερα συγκυβερνούν». Ενώ υπενθύμισε ότι τον αγώνα τον Ανεξάρτητων στηρίζουν 48 αντιμνημονιακά κινήματα τα οποία αναπτύχθηκαν στο Σύνταγμα.

Ο κ. Καμμένος υπογράμμισε ότι αυτό που προέχει είναι την Κυριακή να στείλουν μήνυμα στην κάλπη οι 6 εκατομμύρια συνάνθρωποι μας που ζούνε κάτω από το όριο της φτώχειας, οι 1,2 εκατ. άνεργοι και οι χιλιάδες επαγγελματίες που αναγκάστηκαν από την πολιτική της Τρόικας να βάλουν λουκέτο. Είμαστε ενωμένοι, τόνισε, είμαστε περήφανοι για τον αξιοπρεπή αγώνα που δίνουμε, κόντρα στην προσπάθεια φίμωσης που επιχειρείται από τα οργανωμένα συμφέροντα, από την λάσπη που μας ρίχνουν, με τις πλαστογραφίες και άλλες άνανδρες τακτικές.

Απατώντας σε ερώτημα σχετικά με τους μουσουλμάνους υποψήφιους που περιλαμβάνονται στα ψηφοδέλτια του κόμματος, ο κ. Καμμένος τόνισε ότι πρόκειται για Έλληνες μουσουλμάνους με ελληνική συνείδηση και όχι μουσουλμάνους που προσλαμβάνονται από τα υπόλοιπα κόμματα λόγω εκλογών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...