Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Προσπάθησε να σκοτώσει τον σύζυγό της κι ύστερα ν’ αυτοκτονήσει

Παραλίγο οικογενειακή τραγωδία στο Βόλο
Παραλίγο τραγωδία το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στη Ν. Ιωνία Βόλου, όταν 35χρονη γυναίκα προσπάθησε να σκοτώσει με τσεκούρι, τον εν διαστάσει 37χρονο σύζυγό της και στη συνέχεια προσπάθησε, ανεπιτυχώς να αυτοκτονήσει.

Όλα έγιναν στις 10 προχθές το βράδυ, όταν ο 37χρονος, πήγε στο σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του, για να συζητήσουν.

Η 35χρονη σύζυγός του, του πρότεινε να το κάνει μασάζ, κάτι που εκείνος δέχτηκε. Ωστόσο, πήρε ένα τσεκούρι και του κατάφερε χτύπημα, στον αυχένα, αλλά, ευτυχώς, χωρίς να τον τραυματίσει σοβαρά. Ο άνδρας πήγε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου του έγιναν τρία ράμματα και στη συνέχεια πήρε εξιτήριο.

Στη συνέχεια η 35χρονη γυναίκα, έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, λαμβάνοντας ηρεμιστικά χάπια, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε από το Νοσοκομείο η Αστυνομία, που σχημάτισε δικογραφία σε βάρος της, την οποία μελέτησε ο εισαγγελέας και παρήγγειλε να ασκηθεί δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, για ανθρωποκτονία από πρόθεση, κάτι που αναμένεται να γίνει, αφού η 35χρονη λάβει εξιτήριο.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ν. Ιωνίας, ενώ το ζευγάρι έχει ένα παιδί (κορίτσι) ηλικίας 3 χρονών, που όμως δεν ήταν μπροστά την ώρα του επεισοδίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...