Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Γιαούρτωσαν τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλιόπουλο, στο Βόλο

Περίπου 20 άτομα περικύκλωσαν τον βουλευτή Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτη Ηλιόπουλο και εκσφενδόνισαν εναντίον του γιαούρτια, το μεσημέρι της Παρασκευής, την ώρα που βρισκόταν με την παρέα του σε τσιπουράδικο του Βόλου.

Το περιστατικό συνέβη ακριβώς κάτω από τα δικαστήρια του Βόλου, όπου ο κ. Ηλιόπουλος, μαζί με την παρέα πέντε ακόμη ατόμων ετοιμάζονταν να καθίσουν σε ένα από τα τσιπουράδικα που υπήρχαν στον εν λόγω δρόμο.

Από την πίσω πλευρά του δρόμου εμφανίστηκε μια ομάδα νεαρών, αποτελούμενη περίπου, από 20 άνδρες και γυναίκες, με καλυμμένα πρόσωπα, και οι οποίοι άρχισαν να εκσφενδονίζουν το ένα μετά το άλλο τα γιαούρτια εναντίον του κ. Ηλιόπουλου γιαούρτια.

Τα «σκάγια» πήραν και την παρέα που καθόταν σε διπλανό τραπέζι, με αποτέλεσμα, προς στιγμήν, τα πνεύματα να οξυνθούν ιδιαιτέρως, και να αρχίσουν να εκτοξεύονται από την εν λόγω παρέα ακόμη και τραπέζια!

Οπως γράφει το taxydromos.gr η παρέα του βουλευτή της Χρυσής Αυγής παρέμεινε ψύχραιμη και δεν αντέδρασε καθόλου, παρά τον καταιγιστικό ρυθμό με τον οποίο εκτοξεύονταν γιαούρτια, τραπέζια και καρέκλες.

Οι νεαροί αποχώρησαν τρέχοντας, ενώ στο σημείο μετά από λίγα λεπτά κατέφθασε ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του taxydromos.gr, από την πλευρά του κ. Ηλιόπουλου δεν έχει κατατεθεί μήνυση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...