Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Μαγνησία: Αγωνία για 6χρονο παιδί που προσβλήθηκε από μηνιγγίτιδα!

Στην Παιδιατρική Κλινική του νοσοκομείου Βόλου συνεχίζει να νοσηλεύεται το 6χρονο αγοράκι, που προσβλήθηκε από μικροβιακή μηνιγγίτιδα, με την κατάστασή του μέχρι και αυτή την ώρα... όπου ολοκληρώνεται το πρώτο 24ωρο νοσηλείας του, να κρίνεται αρκετά καλή, αφού από το μεσημέρι της Τρίτης (22-05-2012), εξαιτίας της άμεσης θεραπείας, υποχωρούσαν τόσο ο πυρετός όσο και τα εξανθήματα που είχε εμφανίσει στο σώμα και το πρόσωπό του.

Το 6χρονο αγοράκι, το οποίο είναι μαθητής του 14ου Νηπιαγωγείου Νέας Ιωνίας Βόλου, εισήχθη στην Παιδιατρική Κλινική, με συμπτώματα έντονου πονόκοιλου και πονοκεφάλου, υψηλού πυρετού και εξανθημάτων.

Σύμφωνα με το e-volos.gr, η μητερά του 6χρονου ενημέρωσε άμεσα τη Διεύθυνση του Νηπιαγωγείου, από την οποία ενημερώθηκε η Πρωτοβάθμια Διεύθυνση Μαγνησίας και εν συνεχεία ο Δήμος Βόλου.

Η αντίδραση του Δήμου ήταν άμεση, με αποτελέσμα την λήψη απόφασης για εργασίες απολύμανσης και καθαρισμού των χώρων. Ενημερώθηκε και η επόπτης Δημόσιας Υγείας του Δήμου, η οποία μετέβη άμεσα στο Νηπιαγωγείο της οδού Θράκης 112 και διενήργησε υγειονομική επιθεώρηση. Τέλος, πάρθηκε η απόφαση το 14ο Νηπιαγωγείο Νέας Ιωνία να παραμείνει κλειστό, σήμερα Τετάρτη, προκειμένου να γίνουν όλες οι απαραίτητες εργασίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...