Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Επίθεση με γιαούρτια σε υποψήφιο της Χρυσής Αυγής στη Λάρισα

Του επιτέθηκαν μέλη αριστερών οργανώσεων - Διαβάστε τι γράφουν στην ανακοίνωση που εξέδωσαν...


Στον υποψήφιο βουλευτή της Χρυσής Αυγής στη Λάρισα, απόστρατο αξιωματικό, Παναγιώτη Αλτζερίνο που οποίος διαμένει μόνιμα στο Βόλο, επιτέθηκαν με γιαούρτια μέλη αριστερών οργανώσεων στη Μαγνησία λίγη ώρα αφότου ο υποψήφιος είχε βγει από το τοπικό κανάλι ''Άστρα'' και έφθανε στο σπίτι του.

Η γνωστοποίηση της επίθεσης έγινε μάλιστα μέσω της γνωστής ιστοσελίδας Indymedia που εδρεύει στο Πολυτεχνείο. Η ανάρτηση γράφει τα εξής:

«Χθες το βράδυ, Δευτέρα 30-4, ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής ν.Λάρισας Π.Αλτζερίνος (κάτοικος Βόλου) φιλοξενήθηκε για ακόμη μια φορά στον τηλεοπτικό σταθμό Άστρα στο Βόλο. Δεδομένου ότι το Άστρα είναι δίπλα στην Ασφάλεια Βόλου, και υπήρχε μεγάλη αστυνομική παρουσία, σύντροφοι περίμεναν το εν λόγω φασιστοειδές στο σπίτι του, σε πολύ κεντρικό σημείο με καφετέριες κλπ. Όταν εμφανίστηκε, τον δροσίσανε με δύο κεσέδες γιαούρτι. Αφού έγινε κάτασπρος και άκουσε ότι άκουσε, μπήκε στην πολυκατοικία του. Τότε διευκρινίστηκε και στον πολύ κόσμο που ήταν μαζεμένος για ποιον λόγο έγινε η ενέργεια. ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ

NewsIt.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...