Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Βόλος: Το μασάζ κατέληξε σε απόπειρα δολοφονίας με τσεκούρι!

Εκείνη του πρότεινε ένα χαλαρωτικό μασάζ και εκείνος έκανε το λάθος να δεχθεί


Στο Νοσοκομείο του Βόλου νοσηλεύεται μία 35χρονη γυναίκα όταν χθες βράδυ στη Νέα Ιωνία αποπειράθηκε να σκοτώσει με τσεκούρι τον εν διαστάσει 37χρονο σύζυγό της και στη συνέχεια, πήρε χάπια για να αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με τo thessalianews.gr, ο 37χρονος, πήγε στο σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του, για να συζητήσουν. Εκείνη του πρότεινε να του κάνει μασάζ, κι εκείνος "δυστυχώς" όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια δέχθηκε. Τότε, η 35χρονη πήρε ένα τσεκούρι και τον χτύπησε, στον αυχένα.

Ευτυχώς ο 37χρονος αντέδρασε και δεν τραυματίστηκε σοβαρά, ωστόσο μετέβη στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου του έγιναν τρία ράμματα και στη συνέχεια αποχώρησε. Η 35χρονη γυναίκα, η οποία σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες πρέπει να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, με ηρεμιστικά χάπια, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται.

Να σημειωθεί ότι το ζευγάρι εδώ και πέντε έξι μήνες ζούσε χώρια ενώ έχουν κι ένα κοριτσάκι τριών ετών, το οποίο δεν βρίσκονταν μπροστά στην επίμαχη σκηνή εκείνη την ώρα. Η υπόθεση βρίσκεται στον εισαγγελέα, ο οποίος ζήτησε να ασκηθεί δίωξη σε βάρος της 35χρονης για ανθρωποκτονία από πρόθεση, κάτι που αναμένεται να γίνει, αφού η λάβει εξιτήριο από το Νοσοκομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...