Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Eξιχνιάστηκαν οι ληστείες στα πρατήρια των Τρικάλων

Τρεις Ρουμάνοι συνελήφθησαν για τις ληστείες που έγιναν σε δυο πρατήρια υγρών καυσίμων την προηγούμενη εβδομάδα… Οι δράστες( ηλικίας 35, 22, 20 ετών αντίστοιχα) εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν το μεσημέρι, στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του οικείου Τμήματος Ασφαλείας, ύστερα από εντάλματα που εκδόθηκαν σε βάρος τους, από την Ανακρίτρια Τρικάλων.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την μεθοδική και εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρικάλων, οι τρεις αλλοδαποί ήταν οι δράστες των συγκεκριμένων ληστειών. Συγκεκριμένα:

Βραδινές ώρες της 28-04-2012, φορώντας κουκούλες τύπου (full face) και γάντια, μετέβησαν πεζοί σε πρατήριο υγρών καυσίμων και με την απειλή μακρύκαννων όπλων ακινητοποίησαν τους δύο υπαλλήλους από τους οποίους αφαίρεσαν τσαντάκια μέσης, που περιείχαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ.

Βραδινές ώρες της 03-05-2012, στο 2ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Δενδροχωρίου – Γοργυγυρίου στα Τρίκαλα, οι ίδιοι δράστες, φορώντας κουκούλες τύπου full face και γάντια, μετέβησαν πεζοί σε πρατήριο υγρών καυσίμων, όπου με την απειλή επίσης μακρύκαννων όπλων, ζήτησαν από τον υπάλληλο του πρατηρίου χρήματα, εξαναγκάζοντας τον να τους παραδώσει ένα πορτοφόλι που περιείχε το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Τρικάλων, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για το ενδεχόμενο συμμετοχής τους και σε άλλες παρόμοιες πράξεις.
trikalavoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...