Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Πολίτες έδιωξαν βουλευτή της Χρυσής Αυγής από εκδήλωση για το Ολοκαύτωμα

Το βουλευτή Λάρισας Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο αλλά και τοπικά στελέχη της Χρυσής Αυγής, έδιωξαν οι κάτοικοι από την εκδήλωση μνήμης για τα 70 χρόνια του Ολοκαυτώματος της Τσαριτσάνης.

Στην προγραμματισμένη εκδήλωση που συνδιοργάνωναν ο δήμος Ελασσόνας και ο Μορφωτικός Σύλλογος Τσαριτσάνης εμφανίστηκε ο βουλευτής Λάρισας της Χρυσής Αυγής, Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος συνοδευόμενος από στελέχη της Χρυσής Αυγής Λάρισας.

Οπως γράφει το onlarissa ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί αλλά και οι φορείς της περιοχής καθώς και οι διοργανωτές της εκδήλωσης απαίτησαν την απομάκρυνση των μελών της Χρυσής Αυγής τονίζοντας ότι "είναι ανεπιθύμητοι στην Τσαριτσάνη και ότι δεν είναι δυνατόν να επιτρέψουν την κατάθεση στεφανιού από τους συνεχιστές αυτών που ευθύνονται για το ολοκαύτωμα πριν από 70 χρόνια".

Τότε σύφωνα με το larissanet ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Πασχόπουλος ζήτησε την αποχώρηση του κ. Αλεξόπουλου και μπροστά στην ένταση που δημιουργήθηκε ζήτησε την αναβολή της εκδήλωσης μνήμης για τα 70 χρόνια από το Ολοκαύτωμα της Τσαριτσάνης και αποχώρησε από το χώρο της εκδήλωσης.

Ο Μορφωτικός Σύλλογος Τσαριτσάνης ανέλαβε την ευθύνη και συνέχισε την εκδήλωση μνήμης, ενώ είχαν αποχωρήσει ο βουλευτής και τα στελέχη της Χρυσής Αυγής.

Στο Ηρώο κατέθεσαν στεφάνια η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ηρώ Διώτη, οι περιφερειακοί σύμβουλοι κκ. Παιδής και Αδάμου κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...