Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Νέο Γραφείο Πωλήσεων της INTERAMERICAN στα Φάρσαλα

Την παρουσία της στη Θεσσαλία ενίσχυσε η INTERAMERICAN με το νέο Γραφείο της στα Φάρσαλα, που έρχεται να προστεθεί στο δυναμικό πωλήσεων του Γραφείου Λάρισας και να συμπληρώσει τα άλλα θεσσαλικά Γραφεία Βόλου – Αλμυρού και Καρδίτσας – Τρικάλων – Καλαμπάκας, τα οποία ανήκουν στο δίκτυο Agency της εταιρείας.

Η δημιουργία Γραφείου στα Φάρσαλα αντικατοπτρίζει την πολιτική ανάπτυξης της διανομής ασφαλιστικών προϊόντων και υπηρεσιών μέσω του δικτύου αποκλειστικής συνεργασίας που διαθέτει η INTERAMERICAN. Επικεφαλής του νέου Γραφείου είναι ο Στέφανος Βουτσελάς, που αναφέρεται στον περιφερειακό διευθυντή Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδος Τάσο Παπαδόπουλο, ο οποίος παρουσίασε την εταιρεία, τα μεγέθη και τις προοπτικές της κατά τα εγκαίνια που πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα. Ως «επένδυση με βάσιμες προσδοκίες απόδοσης για την INTERAMERICAN» χαρακτήρισε ο κ. Παπαδόπουλος το νέο Γραφείο. Παρευρέθηκαν στην εκδήλωση ο δήμαρχος Φαρσάλων Άρης Καραχάλιος, δημόσια πρόσωπα της τοπικής κοινωνίας, στελέχη και συνεργάτες της εταιρείας.

Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας, όπου η εταιρεία ξεχωρίζει στην ελληνική ασφαλιστική αγορά για το ευρύ φάσμα πρωτοβουλιών που αναπτύσσει, ο κ. Παπαδόπουλος προσέφερε για χρήση στον δήμο έναν απηνιδωτή για καρδιοαναπνευστική ανάνηψη, που εγκαταστάθηκε στο ΚΑΠΗ της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...