Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Αύριο στο Βόλο η κηδεία του Θανάση Νάκου


Κηδεύεται αύριο Σάββατο 30 Μαρτίου, στις 14:00, από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου, ο Β' αντιπρόεδρος της Βουλής, βουλευτής Μαγνησίας Θανάσης Νάκος, ο οποίος πέθανε χτες σε ηλικία 63 ετών.

Η σoρός του Θανάση Νάκου θα εκτίθεται στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό από τις 09:30 το πρωί.

Παράκληση της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα στο Κέντρο Σίτισης του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Βόλου «Δος Ημίν Σήμερον» (ΑΡ. ΛΟΓ. ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ 267/ 296063- 06).

Ο Θανάσης Νάκος έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Πέμπτης, έπειτα από πολυήμερη νοσηλεία στο ιδιωτικό θεραπευτήριο Υγεία, όπου, συμφωνα με την οικογένεια, είχε υποβληθεί στις 26 Φεβρουαρίου σε προγραμματισμένη, έναν μήνα νωρίτερα, χειρουργική επέμβαση by pass και αλλαγής βαλβίδας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το θεραπευτήριο Υγεία, «ο Β' Αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Μαγνησίας Αθανάσιος Νάκος κατέληξε σήμερα Πέμπτη 28 Μαρτίου στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ από αναπνευστική ανεπάρκεια».

Πάντως, πληροφορίες από το οικογενειακό περιβάλλον του εκλιπόντος συνδέουν την έκβαση της υγείας του με τη χρονική διάρκεια της επέμβασης, που έφτασε τις εννέα ώρες, ξεπερνώντας κατά πολύ, όπως υποστηρίζουν, το σύνηθες σε αντίστοιχες περιπτώσεις, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να ζητήσουν να διερευνηθούν όλοι οι πιθανοί λόγοι που μπορεί να οδήγησαν στην απώλεια του ανθρώπου τους, πατέρα δύο παιδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...