Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Τρίκαλα: Τα φρούτα της κόστισαν μια περιουσία!


Οι  χαμηλές τιμές στις οποίες  πωλούσαν τα φρούτα και τα  λαχανικά τους δυο πλανόδιοι  έμποροι στα Τρίκαλα, φάνηκαν δελεαστικές σε μια ηλικιωμένη που τους φώναξε στο σπίτι της για να αγοράσει. Δεν φαντάστηκε, όμως, πόσο ακριβά θα τα πλήρωνε!

Οι δυο άγνωστοι δράστες κατάφεραν να κρατήσουν απασχολημένη την 79χρονη γυναίκα, ώσπου να βρουν ευκαιρία να βάλουν στο χέρι όλες τις οικονομίες της! Χωρίς να τους αντιληφθεί, άρπαξαν μέσα από ένα δωμάτιο 6.300 ευρώ και έσπευσαν να φύγουν. Το θύμα αντιλήφθηκε ότι το κομπόδεμά της είχε εξαφανιστεί, όταν ήταν πια αργά. Ειδοποίησε την Αστυνομία, αλλά οι έρευνες για τη σύλληψη των δραστών δεν είχαν ευτυχή κατάληξη.

Με τον ίδιο τρόπο έκαναν «φτερά» τα χρήματα και τα μεγάλης αξίας κοσμήματα μιας 26χρονης γυναίκας από το σπίτι της στην Κω. Το θύμα άνοιξε την πόρτα της σε δυο τσιγγάνες που πωλούσαν διάφορα είδη, αλλά εκείνες κατάφεραν να κλέψουν ό,τι είχε και δεν είχε χωρίς να τις πάρει είδηση. Μάλιστα, αντιλήφθηκε την κλοπή με καθυστέρηση πέντε ημερών! Οι άνδρες της Ασφαλείας, πάντως, ερευνούν για τον εντοπισμό των δυο γυναικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...