Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Τρίκαλα: Συνελήφθη με φυτεία κάνναβης

Συνεχίζονται οι συλλήψεις στα Τρίκαλα για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης. Το μεσημέρι της Τετάρτης στην ευρύτερη περιοχή της θεσσαλικής πόλης συνελήφθη ένας 35χρονος, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας για καλλιέργεια χασίς.

Οι αστυνομικοί μετά από αξιοποίηση πληροφοριών μετέβησαν σε δασική περιοχή των Τρικάλων, όπου εντόπισαν φυτεία αποτελούμενη από 18 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 1,35 έως 1,95 μέτρα. Η φυτεία τέθηκε άμεσα υπό διακριτική επιτήρηση και λίγη ώρα αργότερα προσήλθε ο 35χρονος, ο οποίος κατελήφθη επ' αυτοφώρω να περιποιείται τα δενδρύλλια και συνελήφθη.

Σε κοντινή απόσταση βρέθηκαν ακόμη δύο καλλιεργούμενα δενδρύλλια ύψους 1,05 έως 1,35 μέτρα. Τα 20 δενδρύλλια στο σύνολο τους εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

Στο μεταξύ χθες το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων συνελήφθη και ένας 56χρονος, καθώς σε έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα εκριζωμένο δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 90 εκατοστών και μία νάιλον συσκευασία με κάνναβη αναμεμιγμένη με καπνό, συνολικού βάρους 12,2 γραμμαρίων.

Πηγή: thessalianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...