Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Συνελήφθησαν τρεις ανήλικοι ημεδαποί για κλοπή από κατάστημα στο Βόλο


Συνελήφθησαν χθες το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, τρεις 15χρονοι ημεδαποί, για κλοπή από κατάστημα.

Ειδικότερα, προχθές στις 13-10-2013 το βράδυ οι συλληφθέντες διέρρηξαν κατάστημα με είδη ρουχισμού, ιδιοκτησίας 39χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Κίνας, σπάζοντας τη βιτρίνα του και αφαίρεσαν από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των (240) ευρώ και διάφορα εμπορεύματα (ρολόγια, γυαλιά ηλίου κ.α.), συνολικής αξίας (30) ευρώ.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση των αστυνομικών, οι οποίοι εντόπισαν και συνέλαβαν τους δράστες. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα κλεμμένα αντικείμενα και το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό, τα οποία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Σημειώνεται ότι οι τρεις ανήλικοι προχθές το απόγευμα, διέφυγαν από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Στοιχειώδους Εκπαίδευσης (Ι.Α.Α.Σ.Ε.) Βόλου, όπου κρατούνταν για διακεκριμένες κλοπές.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.


trikalaweb.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...