Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Λαμπερές παρουσίες στο Run Greece της Λάρισας

Λαμπερές παρουσίες θα πάρουν μέρος στο τελευταίο Run Greece της χρονιάς , την ερχόμενη Κυριακή (20/10) στη Λάρισα. Έλενα Ράπτη, Φανή Χαλκιά και άλλοι παλαιοί και νέοι αθλητές αποτελούν ένα ακόμη κίνητρο για νέο ρεκόρ συμμετοχών

Με ισχυρό κίνητρο την επίτευξη ενός νέου ρεκόρ συμμετοχής που θα ξεπεράσει τους 2500 δρομείς πέφτει το πρωί της Κυριακής (20/10) στη Λάρισα η αυλαία της σειράς αγώνων Run Greece που καθιέρωσε για πρώτη φορά φέτος ο ΣΕΓΑΣ με την υποστήριξη της Wind.

Μετά την Καστοριά, τα Γιάννενα, το Ηράκλειο της Κρήτης και την Πάτρα κλείνει ο κύκλος που άνοιξε τον περασμένο Μάιο και συγκέντρωσε περισσότερους από οκτώ χιλιάδες δρομείς όλων των ηλικιών. Η Λάρισα εκτός του ιδανικού φινάλε για τη χρονιά θα επιδιώξει να πετύχει και ρεκόρ συμμετοχών που μέχρι σήμερα ανήκει στην Πάτρα όπου και αγωνίστηκαν 2500 δρομείς σε όλους τους αγώνες που έγιναν στην πόλη.

Ήδη το ενδιαφέρον στη Λάρισα είναι μεγάλο και ο αριθμός των συμμετοχών στα 10 και τα 5 χιλιόμετρα αλλά και στον αγώνα παιδιών αυξάνει κατακόρυφα όσο περνούν οι μέρες.

Από την Λάρισα κατάγονται σπουδαίοι αθλητές του ελληνικού στίβου. Ορισμένοι από αυτούς, όπως ο Στέλιος Δημότσιος και η Ασημίνα Βανακάρα που  θα βάλουν και πάλι τα αθλητικά τους παπούτσια, προκειμένου να στηρίξουν την διοργάνωση, η οποία γίνεται στον τόπο τους. Απο τη θεσσαλική πόλη κατάγεται και η Φανή Χαλκιά που θα ξαναφορέσει τα αθλητικά της.

Στους αγώνες έχει δηλώσει συμμετοχή η «χάλκινη» στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων του Τάμπερε, Αναστασία Καρακατσάνη στα 10χλμ., ενώ στα 5χλμ ξεχωρίζει η πρωταθλήτρια των μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων Φωτεινή Δαγκλή – Παγκότο και στα 5χλμ. ανδρών ο Κώστας Δουίκας.
Στα 5χλμ. θα πάρει μέρος και η βουλευτής της Ν.Δ Ελενα Ράπτη, στηρίζοντας παράλληλα την εκστρατεία κατά της κακοποίησης παιδιών με τίτλο "Ενα στα πέντε", του συμβουλίου της Ευρώπης.



Σύμφωνα με το πρόγραμμα η πρώτη εκκίνηση αφορά στα 10 χλμ. και θα δοθεί στις 10 το πρωί με αφετηρία και τερματισμό την κεντρική πλατεία της πόλης ενώ στις 11:30 έχει προγραμματιστεί η εκκίνηση των 5 χλμ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...