Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Τρίκαλα: Νέα δημοτική συγκοινωνία με αυτόματα λεωφορεία χωρίς οδηγό προ των πυλών στην πόλη - Φωτό!


Minibus θα διασχίζουν το Βαρούσι και θα καταλήγουν στο παλιό εμπορικό κέντρο και τη λαϊκή αγορά. Πρόταση ακόμη και για... αυτόματο λεωφορείο, χωρίς οδηγό!


Όπως αποκαλύπτει το trikalavoice.gr μια νέα δημοτική υπηρεσία συγκοινωνίας θα εισαχθεί στην πόλη των Τρικάλων στην περιοχή του Βαρουσίου και της κεντρικής πλατείας, στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος CityMobil2.

Η προτεινόμενη διαδρομή θα ξεκινά από την Αγία Επίσκεψη, θα διασχίζει την Καραϊσκάκη μέχρι την Πλούτωνος, θα επιστρέφει πίσω στρίβοντας αριστερά στην Κονδύλη, θα στρίβει δεξιά στην 28η Οκτωβρίου, θα φτάνει την Ερμού και μετά αμέσως αριστερά στην Πατριάρχου Γρηγορίου, μετά δεξιά στην Μάρκου Μπότσαρη, αριστερά στην Υψηλάντου, αριστερά στη Νικοτσαρά και τέλος δεξιά στην Καραϊσκάκη μέχρι το σημείο εκκίνησης στην Αγία Επίσκεψη.


Οι κυριότερες στάσεις προγραμματίζεται να μπουν στα ακόλουθα σημεία: Αγία Επίσκεψη (Αφετηρία-Τέρμα), Μάρκου Μπότσαρη, Καραϊσκάκη (στο ύψος της Κονδύλη), Κεντρική Πλατεία, Υψηλάντου (στο ύψος της Κάνιγγος).

Η Δημοτική Αρχή καλείται να επιλέξει μεταξύ δυο λεωφορείων:
• Ένα συμβατικό minibus. Πρόκειται για συμβατικό λεωφορείο μικρού μεγέθους με οδηγό, η χωρητικότητα είναι περί τους 20 επιβάτες, οι οποίοι μπορούν είτε να κάθονται είτε να είναι όρθιοι.

• Ένα αυτόματο όχημα. Πρόκειται για πλήρως αυτοματοποιημένο όχημα ΧΩΡΙΣ ΟΔΗΓΟ, η χωρητικότητα είναι περί τους 20 επιβάτες, οι οποίοι μπορούν είτε να κάθονται είτε να είναι όρθιοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...