Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Συνελήφθησαν οι ανήλικοι τσαντάκηδες του Βόλου


Εξιχνιάσθηκαν δύο περιπτώσεις αρπαγών τσαντών από ηλικιωμένες στο Βόλο. Συνελήφθησαν δύο 17χρονοι, οι οποίοι είχαν διαφύγει από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Στοιχειώδους Εκπαίδευσης Βόλου.

Εξιχνιάσθηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας δύο περιπτώσεις αρπαγών τσαντών από ηλικιωμένες στο Βόλο.

Συνελήφθησαν, ως δράστες τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (20-10-2013) στη Νέα Ιωνία Μαγνησίας, ένας 17χρονος κι ένας συνομήλικός του, υπήκοος Αλβανίας.

Ειδικότερα, το Σάββατο το απόγευμα στο Βόλο οι δράστες προσέγγισαν 68χρονη γυναίκα και της απέσπασαν την τσάντα της που περιείχε το χρηματικό ποσό των (53) ευρώ και προσωπικά της αντικείμενα. Λίγο αργότερα σε άλλο σημείο της πόλης, ενεργώντας με τον ίδιο τρόπο, προσέγγισαν 79χρονη γυναίκα κι απέσπασαν την τσάντα της που περιείχε το χρηματικό ποσό των (15) ευρώ και κλειδιά της οικίας της.

Η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν άμεση, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο 17χρονων, οι οποίοι είχαν διαφύγει από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Στοιχειώδους Εκπαίδευσης (Ι.Α.Α.Α.Σ.Ε.) Βόλου, το απόγευμα της ίδιας ημέρας με αυτή της διάπραξης των αρπαγών τσαντών.

Οι ανήλικοι κρατούνταν στο παραπάνω Ίδρυμα για διακεκριμένες κλοπές.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου.



e-volos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...