Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

24ωρη απεργία στην Coca Cola Βόλου, λόγω απολύσεων

Εικοσιτετράωρη απεργία προκήρυξε για τις 26 Μαρτίου η Ομοσπονδία Εμφιαλωμένων Ποτών, για τα εργοστάσια της CocaCola σε Θεσσαλονίκη και Βόλο, μετά την πρόθεση της εταιρείας να ζητήσει εκ νέου άλλες 20 απολύσεις διανομέων από το εργοστάσιο της Θεσσαλονίκης. 

Στο εργοστάσιο του Βόλου, οι εργαζόμενοι ζητάνε από την πλευρά τους, να υπογραφεί σύντομα, η διμερής συμφωνία μεταξύ εργαζομένων κι εταιρείας, που υπογράφεται κάθε χρόνο, εκτός των κλαδικών συμβάσεων, οι συμβάσεις ορισμένου χρόνου να μετατραπούν σε αορίστου, αλλά και να καλυφτούν οι πάγιες θέσεις.

Στο εργοστάσιο του Βόλου, απασχολούνται περίπου 150 άτομα, ενώ στη Θεσσαλονίκη περίπου 100 άτομα.

2 σχόλια:

  1. Βρε παιδιά, αυτή η στοχοποίηση μου κάνει εντύπωση. Μία από τις ελάχιστες ελληνικές εταιρείες που παλεύει να παραμείνει στη χώρα δεδομένων των συνθηκών, παρά την πτώση του τζίρου της κι εσείς την πολεμάτε συνέχεια. Πιστεύετε αλήθεια ότι για τους πάνω από 1.000.000 απολυμένους που πεινάνε και εξαθλιώνονται καθημερινά, φταίει η 3 Έψιλον ή οποιαδήποτε άλλη εταιρία; Αυτοί μας κατάντησαν έτσι; Πάντα με καλή πρόθεση, αλλά πιστεύω ότι λάθος εχθρό πολεμάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ότι η κοκα κολα εκμεταλλεύεται τα μνημόνια που έχουν ψηφίσει οι πουλημένοι πολιτικοί δεν την κάνει άμοιρη ευθυνών. Εχει βγάλει τόσα εκατομμύρια απο την Ελλάδα και συνεχίζει να βγάζει και το ευχαριστώ της ειναι να απολυει όποιον δεν δέχεται να φύγει με εθελούσια. Αυτούς να στηρίξουμε; Δεν νομιζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...