Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Μετά τα ναρκωτικά, βρήκαν μαχαίρια στις φυλακές Λάρισας

Τα μαχαίρια κατασχέθηκαν και παραδόθηκαν σε άνδρες του Α' αστυνομικού τμήματος που διενεργεί και την προανάκριση


Δε λέει να ησυχάσει το Κατάστημα Κράτησης της Λάρισας που έχει γίνει... σουρωτήρι, καθώς η εισαγωγή ναρκωτικών ή κινητών και η κατοχή αυτοσχέδιων μαχαιριών γίνεται κυριολεκτικά κάτω από τη μύτη των σωφρονιστικών υπαλλήλων. Δυο 24ωρα μετά το προηγούμενο κρούσμα, αποκαλύφθηκε ένα ακόμη.


Συγκεκριμένα, στον κοινόχρηστο χώρο των φυλακών οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι εντόπισαν δύο αυτοσχέδια μαχαίρια με μήκος λεπίδων 24 και 19,5 εκατοστών αντίστοιχα, τα οποία είχαν κρύψει κρατούμενοι με σκοπό να τα χρησιμοποιήσουν σε συμπλοκές μεταξύ τους ή σε ενδεχόμενες στάσεις ή απόπειρες απόδρασης. Τα μαχαίρια κατασχέθηκαν και παραδόθηκαν σε άνδρες του Α' αστυνομικού τμήματος που διενεργεί και την προανάκριση.

Μόλις την περασμένη Τετάρτη, ο έλεγχος που πραγματοποιήθηκε από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους στο χώρο κράτησης ενός 31χρονου Αλβανού βαρυποινίτη είχε φέρει στο φως τέσσερις χάρτινες συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 0,8 γραμμαρίου τις οποίες είχε κρυμμένες σε διάφορα σημεία του κελιού και σκόπευε να τις διακινήσει στους συγκρατουμένους του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...