Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Άλλο ένα τόνο χαλκού έκρυβε η σπείρα των Σοφάδων!

Πάνω από τριάντα οι κλοπές χαλκού από την σπείρα με διάφορες κρυψώνες


Η μια μετά την άλλη εξιχνιάζονται οι δεκάδες λεηλασίες μετασχηματιστών του δικτύου της Δ.Ε.Η. που έκαναν τα μέλη της σπείρας των τσιγγάνων «κυνηγών» χαλκού η οποία εξαρθρώθηκε την Πέμπτη. Ήδη οι κλοπές έφτασαν τις 30, ενώ ανακαλύφθηκε άλλος ένας τόνος χαλκού κρυμμένος μέσα σε αποστραγγιστικό χαντάκι!


Οι αστυνομικοί που συνεχίζουν τις έρευνες μετά τη σύλληψη τριών από τους δράστες ηλικίας 34, 40 και 24 χρόνων σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, ανακάλυψαν 1.020 κιλά χαλκού μέσα και έξω από εννέα πλαστικούς σάκους που είχαν κρύψει στο χαντάκι στην εθνική οδό Καρδίτσας– Αθηνών δυο 20χρονοι συνεργοί των συλληφθέντων τσιγγάνων οι οποίοι αναζητούνται.

Ο χαλκός προερχόταν από τη διάλυση άλλων 13 μετασχηματιστών της Δ.Ε.Η. που προστέθηκαν στους 17 μετασχηματιστές οι οποίοι είχε διαπιστωθεί αρχικά πως είχαν λεηλατηθεί και τα 1.020 κιλά χαλκού στα συνολικά 1.340 που είχαν βρεθεί μετά τις συλλήψεις! Αλλά και η ζημιά που προκάλεσαν στην επιχείρηση οι δράστες, έφτασε συνολικά τα 210.000 ευρώ και η έρευνα συνεχίζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...