Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Πρώτη επανασύνδεση ρεύματος σε πολίτη στη Λάρισα

Στην επανασύνδεση του ρεύματος σε νοικοκυριά στα οποία είχε διακοπεί η ηλεκτροδότηση λόγω οφειλών, προχωρά ήδη ο Δήμος Λαρισαίων σε συνεννόηση με τον διευθυντή της τοπικής οργάνωσης της ΔΕΗ και τις αρμόδιες υπηρεσίες. Η πρώτη επανασύνδεση μάλιστα έγινε το μεσημέρι ενώ από αύριο Πέμπτη οι πολίτες στους οποίους έχει διακοπεί η ηλεκτροδότηση και κατεγράφησαν ήδη από τις υπηρεσίες του Δήμου Λαρισαίων, θα είναι σε θέση να παρουσιαστούν στη ΔΕΗ και να επανασυνδέσουν το ρεύμα, κάνοντας χρήση των διατάξεων που ανακοίνωσε πρόσφατα το Υπουργείο Περιβάλλοντος.

Μετά τη συνέντευξη του Δημάρχου Λαρισαίων Κ. Τζανακούλη την περασμένη Δευτέρα στη διάρκεια της οποίας απηύθυνε έκκληση σε όσους έχουν υποστεί διακοπή ηλεκτροδότησης λόγω οφειλών και ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, οι διαδικασίες κινήθηκαν ταχύτατα και οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Λαρισαίων εντόπισαν την πρώτη ομάδα δικαιούχων και σε συνεννόηση με την διεύθυνση των τοπικών υπηρεσιών της ΔΕΗ ολοκλήρωσαν τις διαδικασίες ένταξης τους στο κοινωνικό τιμολόγιο. Ο Δήμαρχος Λαρισαίων μετά από συνεννόηση με τους αρμόδιους κυβερνητικούς παράγοντες κα τη διοίκηση της ΔΕΗ, έστειλε στην Επιχείρηση Ηλεκτροδότησης την πρώτη λίστα των δικαιούχων για την ένταξη τους στο κοινωνικό τιμολόγιο.

Να σημειωθεί ότι οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Λαρισαίων υποστηρίζουν καθημερινά περισσότερους από 500 Λαρισαίους μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου που λειτουργεί στην πόλη από το καλοκαίρι του 2010, καθώς επίσης και 200 Λαρισαίους καθημερινά μέσω του κοινωνικού συσσιτίου. Μέσω των δομών κοινωνικής πρόνοιας ο Δήμος Λαρισαίων ήταν σε θέση άμεσα να εντοπίσει τους δικαιούχους του ευεργετήματος της επανασύνδεσης του ρεύματος, ενώ οι υπηρεσίες του Δήμου εργάζονται καθημερινά για τον εντοπισμό όσων ακόμα αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα και δεν έχουν κάνει χρήση του μέτρου της ένταξης τους στο κοινωνικό τιμολόγιο της ΔΕΗ.

Ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Κ. Τζανακούλης επαναλαμβάνει την έκκληση προς όλους τους Λαρισαίους που δεν έχουν ρεύμα λόγω οφειλών να εμφανιστούν στις δημοτικές υπηρεσίες και να προχωρήσουν στην επανασύνδεση του άμεσα, με τη συνδρομή των δημοτικών υπηρεσιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...