Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Ανακοίνωση για επισκέπτες στον «Μύλο των Ξωτικών»

ΠΡΟΣΟΧΗ!! Οι φίλοι μας που προγραμματίζουν επίσκεψη στον «Μύλο των Ξωτικών» για 14 και 15 Δεκεμβρίου παρακαλούνται να διαβάσουν με προσοχή την παρακάτω ανακοίνωση.


Ο «Μύλος των Ξωτικών» δημιουργήθηκε για να προσφέρει χαμόγελα στα παιδιά και στιγμές ξεχωριστές, πραγματικά παραμυθένιες για τους μεγαλύτερους.

Τα μηνύματα όμως που αφορούν την επισκεψιμότητα για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο είναι πραγματικά εντυπωσιακά.

Όλη την εβδομάδα πραγματοποιούνται συνεχείς συσκέψεις από τους υπεύθυνους της Οργανωτικής Επιτροπής, για την ρύθμιση λεπτομερειών και ζητημάτων που προκύπτουν από την τεράστια προσέλευση κυρίως των οργανωμένων εκδρομών.

Οι εκδρομείς του Σαββατοκύριακου πρέπει να γνωρίζουν ότι ΟΛΟ το προσωπικό του Μύλου θα είναι σε επιφυλακή και θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια με χαμόγελο και διάθεση για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών.

Από την πλευρά τους οι επισκέπτες θα πρέπει να δείξουν κατανόηση και υπομονή στην αναμονή των εργαστηρίων και των παιχνιδιών.

Για την καλύτερη οργάνωση λειτουργίας του πάρκου παρακαλούνται ΟΛΟΙ οι υπεύθυνοι των οργανωμένων εκδρομών (σχολεία, σύλλογοι γονέων, τουριστικά γραφεία κλπ) που δεν έχουν ακόμη επιβεβαιώσει την ώρα άφιξης τους, να επικοινωνούν στο τηλ. 24310 38890 για προγραμματισμό της επίσκεψης.

Βοηθήστε μας για να φροντίσουμε να περάσετε όσο το δυνατόν καλύτερα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...