Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Φαρσαλινός αστυνομικός έπιασε έμπορο ναρκωτικών εκτός υπηρεσίας!

Η ιστορία ενός ενστόλου που τιμήθηκε για την υποδειγματική συμπεριφορά και την αυτοθυσία του! 


Η υπόθεση θα μπορούσε κάλλιστα να είναι βασισμένη σε κάποιο από τα πολλά χολιγουντιανά αστυνομικά θρίλερ. Ο αρχιφύλακας Γιώργος Ιατρόπουλος (φωτό) που σήμερα υπηρετεί στο Αστυνομικό Τμήμα Φαρσάλων, βρέθηκε τον περασμένο Απρίλιο εκτός υπηρεσίας με οικεία του πρόσωπα στη Λάρισα.


Εκεί, η μοίρα τον έφερε σε… απόσταση αναπνοής από μία εν εξελίξει αστυνομική επιχείρηση του τμήματος δίωξης ναρκωτικών. Μόλις αντιλήφθηκε το τι συνέβαινε, έσπευσε άμεσα στο πλευρό των δύο συναδέλφων του, που προσπαθούσαν να συλλάβουν έναν έμπορο ναρκωτικών ουσιών.

Χωρίς αλεξίσφαιρο γιλέκο, χωρίς προφυλάξεις, αλλά με περισσή αυτοθυσία, ο Φαρσαλινός αρχιφύλακας συνέβαλε τα μέγιστα ώστε να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία η επιχείρηση.

Οι μνήμες αυτές αναβίωσαν την περασμένη εβδομάδα κατά την βράβευσή του, σε εκδήλωση της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας.

«Η ένωση τέτοιες προσφορές δεν τις αφήνει πλέον να περάσουν έτσι, τις αναδεικνύει και αυτό είναι το ελάχιστο που μπορεί να κάνει» ήταν το σχόλιο του προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας Θανάση Νταβούρα.

Ένας ένστολος – παράδειγμα προς μίμηση, σε μία περίοδο που η γενικευμένη κρίση θεσμών και αξιών, τείνει να ισοπεδώσει τα πάντα…


onlarissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...