Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Λάρισα: Διακινούσε ηρωίνη στους συγκρατουμένους του

Ο έλεγχος στο χώρο κράτησης του 31χρονου αλλοδαπού, έφερε στο φως τέσσερις χάρτινες συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 0,8 γραμμαρίου τις οποίες είχε κρυμμένες σε διάφορα σημεία του κελιού


Άλλο ένα κρούσμα εισαγωγής ναρκωτικών καταγράφηκε στο πολύπαθο Κατάστημα Κράτησης της Λάρισας, με πρωταγωνιστή έναν Αλβανό βαρυποινίτη που -άγνωστο πώς- είχε στην κατοχή του ποσότητες ηρωίνης τις οποίες προόριζε να διακινήσει στους συγκρατουμένους του, φυσικά με το αζημίωτο.


Ο έλεγχος που πραγματοποιήθηκε από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους στο χώρο κράτησης του 31χρονου αλλοδαπού, έφερε στο φως τέσσερις χάρτινες συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 0,8 γραμμαρίου τις οποίες είχε κρυμμένες σε διάφορα σημεία του κελιού. Οι υπάλληλοι ειδοποίησαν αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών οι οποίοι ανέκριναν τον αλλοδαπό, αλλά εκείνος αρνήθηκε να αποκαλύψει πώς προμηθεύτηκε τα ναρκωτικά.

Ο 31χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για εισαγωγή και διακίνηση ηρωίνης σε σωφρονιστικό κατάστημα, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Ο Αλβανός έγκλειστος κρατείται στις φυλακές Λάρισας από τις 22 Ιουνίου του 2011, εκτίοντας ποινή κάθειρξης 22 ετών για ληστεία και απόπειρα ληστείας από κοινού και για διακεκριμένες κλοπές κατ’ εξακολούθηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...